اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥8
سلسله مطالب «تاریخ بدون روتوش»؛ قسمت ششم

قیام تاریخی مردم بیدخت علیه نورعلیشاه ثانی؛ پایان یک دهه فساد با اخراج قطب از شهرـ قسمت ۶

  • کد خبر : 84810
  • 15 دی 1404 - 11:55
قیام تاریخی مردم بیدخت علیه نورعلیشاه ثانی؛ پایان یک دهه فساد با اخراج قطب از شهرـ قسمت ۶
در قسمت‌های پیشین این مستند تاریخی، روندی را پی گرفتیم که از فرار نورعلیشاه ثانی در جوانی آغاز شد، به بازگشت او برای کسب قدرت انجامید و به فساد مالی گسترده و نارضایتی‌های درونی منجر گشت. اکنون در قسمت ششم، به نقطه‌ی اوج این بحران می‌رسیم: زمانی که پرده‌ها فرو افتاد و خشم مردم شعله‌ور شد.

انباشت سال‌ها فشار اقتصادی بر مریدان فقیر و ثروت‌اندوزی قطب، سرانجام نتیجه داد. دیگر فسادها قابل پنهان‌کاری نبود و نارضایتی از پستوهای خانقاه به کف خیابان کشیده شد.
بر اساس جمع‌بندی منابع تاریخی، «آشکار شدن ظلم و فسادهای نورعلیشاه ثانی در دوران ده ساله قطبیتش» جرقه‌ای بود بر انبار باروت خشم مردم.
این وضعیت باعث شد تا «مردم بیدخت» (مرکز اصلی فرقه گنابادی) تاب نیاورده و «علیه او قیام کنند». این قیام یک اعتراض ساده نبود، بلکه منجر به یک اقدام قاطع و تاریخی شد: مردم «نهایتاً او را از شهر اخراج کردند».
پایان‌بندی:
اخراج قطب از پایگاه اصلی فرقه توسط مردم، نشان‌دهنده اوج بی‌آبرویی و شکست دوران رهبری نورعلیشاه ثانی بود. مردی که با رویای قدرت آمده بود، اکنون رانده شده بود. در قسمت هفتم و پایانی، به سرانجامِ کار او خواهیم پرداخت.

 

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=84810
  • نویسنده : پایگاه خبری مفاز | پایگاه تخصصی نقد و بررسی ادیان و فرق انحرافی
  • منبع : مفاز
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.