1

اعتراض‌ها به لغو تعطیلی اعیاد اسلامی در سانفراسیسکو

  • کد خبر : 45280
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
اعتراض‌ها به لغو تعطیلی اعیاد اسلامی در سانفراسیسکو
تصمیم مقامات آموزشی در ایالت سانفرانسیسکو ایالات متحده در لغو تصمیم خود مبنی بر به رسمیت شناختن تعطیلات عید فطر و عید قربان، خشم جامعه مسلمانان و عرب را برانگیخت که این امر را تسلیم شدن در برابر مخالفان نژادپرست توصیف کردند.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، وب‌سایت بریتانیایی میدل ایست آی اعلام کرد که آموزش و پرورش ایالت سانفرانسیسکو در پایان ژانویه ۲۰۲۳  توصیه‌هایی را در مورد افزودن تعطیلات جدید به سال تحصیلی از جمله به رسمیت شناختن برخی از تعطیلات دینی داشته به نحوی که این روزها تعطیلات رسمی قلمداد نشود که مدارس تعطیل شوند.

لارا کسوانی، مدیر اجرایی مرکز منابع عربی در ایالت سانفرانسیسکو در اظهاراتی گفت: آنچه در واقع اتفاق افتاد این بود که مسئولین سانفرانسیسکو به جامعه عرب و مسلمان این ایالت پشت کرده و تصمیم مذکور را راه حلی برای راضی کردن مخالفان نژادپرست دیدند.
کسوانی این تصمیم را سابقه‌ای خطرناک برای سانفرانسیسکو قلمداد کرد و گفت: لغو تعطیلات مسلمانان در این ایالت نگران‌کننده و نشانه‌ای از روند رو به رشد جناح راست افراطی است که به بخش آموزش عمومی نیز حمله می‌کند.

آموزش و پرورش سانفرانسیسکو در آگوست ۲۰۲۲ تصمیمی را به تصویب رساند که به موجب آن تعطیلات اعیاد فطر و قربان را به فهرست تعطیلات مدارس این ایالت افزود.

مضمون تصمیم مذکور این بود که اعیاد فطر و قربان در تقویم آموزش و پروش سانفرانسیسکو به نحوی گنجانده می‌شود که این روزها در مدارس این ایالت به مناسبت جشن مسلمانان تعطیل است و به دانش‌آموزان مسلمان فرصتی برای شرکت کامل در مراسم مرتبط با این اعیاد و همچنین فرصت آموزشی برابر اعطا می‌شود.

اما پس از مدت کوتاهی از تصویب این تصمیم، آموزش و پرورش سانفرانسیسکو تهدید شده بود که اگر از این تصمیم که آن را نقض قانون اساسی خوانده شد، انصراف ندهد علیه آن شکایت می‌شود.

بیش از ۲۵۰ هزار مسلمان در ایالت سانفرانسیسکو ساکن هستند.

در برخی مناطق ایالات متحده برخی اعیاد دینی نظیر اعیاد فطر و قربان و روز عید کیپور یهودیان و روش هشاناه(اول سال عبری) به رسمیت شناخته می‌شود.

میدل ایست آی نوشت: این تصمیم در سانفرانسیسکو علی‌رغم افزایش نظرات مثبت در مورد مسلمانان در آمریکا گرفته شده است؛ زیرا بر اساس نظرسنجی مؤسسه بروکینگز که ابتدای سال ۲۰۲۳ منتشر شد، در سال ۲۰۱۶، ۵۸ درصد از افرادی که در نظرسنجی مؤسسه بروکینگز شرکت کردند، دیدگاه مثبتی نسبت به مسلمانان داشتند، اما تا ماه می ۲۰۲۲، این تعداد به ۷۸ درصد افزایش یافت.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=45280

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

error: Content is protected !!