اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥29

دیگ جوشان صوفیان نماد انحراف آشکار

  • کد خبر : 2528
  • 27 بهمن 1397 - 15:43
دیگ جوشان صوفیان نماد انحراف آشکار

مراسم دیگ جوش در میان فرقه های صوفیه بالاخص علی اللهی ها بسیار رایج است و این عمل برای جبران نمازهای که بجا نیاورده اند جایگزین شده است مثلا گاهی هفته ای یکبار دیگ جوش را به نزد قطب می برند و با این عمل نماز های نخوانده شده جبران می شود !!!!

اجرای مراسم دیگ جوش به این صورت است که بعد از ذبح حیوان بدون آنکه استخوان های آن را بشکنند و بندهای آن را جدا کنند به صورت کامل در دیگ قرار میدهند و در دیگ را می بندند تا پخته شود و زمانی که پخته شد در دیگ را بر می داشتند و با دست تمام گوشتهای آن را جدا میکردند و بعد از جدا کردن گوشت دو حالت متصور است:

۱- قطب حکم می کند که مرید آن دیگ را در حالی که می جوشد بر سر خود گذارد و آن را هدیه به قطب دهد تا حاجت او برآورده شود و باید چنان سریع این کار را انجام میداد که در زمان تحویل دیگ به قطب همچنان دیگ در حال جوشیدن باشد!!

۲- قطب به مرید دستور می دهد که مهمانی بگیرد و آن را با آبگوشت به مهمان ها اطعام بدهد.

این هم قطره ای از دریای انحرافات مدعیان دروغین اسلام ناب محمدی که هدفی جز تحریف و تخریب چهره مقدس شریعت اسلامی در سر ندارند .

این گونه اعمال و مراسم های مرسوم در این فرقه متصوفه در حالی است که ادعا دارند پیرو مکتب اهل بیت هستند!! قضاوت را به عهده شما میگزاریم تا خود قضاوت کنید که این مراسم چه مطابقتی با شریعت اسلام و قرآن دارد؟

antisect

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=2528

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.