اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥23

جماعت اسماعیل آقا رسما تصمیم خود را برای حمایت از اردوغان اعلام کرد

  • کد خبر : 48608
  • 10 اردیبهشت 1402 - 17:57
جماعت اسماعیل آقا رسما تصمیم خود را برای حمایت از اردوغان اعلام کرد
فرقه‌ها و تشکل‌های اجتماعی که تحت عنوان بنیادها و انجمن‌ها فعالیت می‌کنند همچنان تصمیمات خود را هفته‌ها قبل از انتخابات 14 می اعلام می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، جماعت اسماعیل آقا که «شیخ» آن محمود اوستا عثمان اوغلو مشهور به خواجه محمود افندی سال گذشته درگذشت، تصمیمات خود را قبل از انتخابات اخیر به طور متمرکز اعلام کرد.

سازمان های مذهبی مانند جامعه منزیل و گروه Risale-i Nur Meşveret، شاخه‌ای از نهضت نورسیه، به مردم اعلام کردند که تصمیم گرفته‌اند از اتحاد خلق و نامزد حزب عدالت و توسعه، رجب طیب اردوغان حمایت کنند.

جماعت اسماعیل آقا که به حمایت قاطع خود از دولت معروف است و در دوره حزب عدالت و توسعه به یکی از گسترده ترین تشکل‌های مذهبی ترکیه تبدیل شد، تصمیم انتخاباتی خود را نیز در همین زمینه اعلام کرد.

در بیانیه‌ی این جماعت آمده است:

انتخابات روز یکشنبه ۱۴ می ۲۰۲۳ یکی از نقاط عطف تاریخی است که در آن اتحاد مردم، اتحاد کسانی که برای حفظ ارزش‌های دینی، ملی و اخلاقی تلاش می‌کنند،در مقابل اتحاد افرادی که پروژه‎های پایمال کردن این ارزش‌های والا را دنبال می کنند، قرار می گیرد. همچنین اتحاد ما علیه کسانی که از تروریسم که اتحاد و با هم بودن ما را تهدید می کند، مقابله خواهد کرد.

علاوه بر این، ضرورت مبارزه پایدار با مشکلات جهانی که روز به روز در حال افزایش است، همچنین مقابله با بیماری همه گیر جهانی و سیل‌ و زلزله‌های ویرانگر، یک مدیریت قوی، مجرب و پایدار را ایجاب می کند. با اعتقاد به اینکه ثبات و تجربه باعث موفقیت می شود، تصمیم خود را برای حمایت از رئیس جمهور محترم خود رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی سال ۲۰۲۳ به اطلاع عموم می رسانیم.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=48608

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.