اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥6

ایران اینترنشنال در چنگ حنظله/ شبکه تروربستی وابسته به موساد هک شد

  • کد خبر : 80639
  • 17 تیر 1404 - 10:37
ایران اینترنشنال در چنگ حنظله/ شبکه تروربستی وابسته به موساد هک شد
هکرهای حنظله اعلام‌کردند شبکه «ایران اینترنشنال» به‌طور کامل هک شده و تمام سامانه‌ها، سرورها و زیرساخت‌های ارتباطی آن از کار افتاده و اطلاعات داخلی آن استخراج شده است.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، گروه هکری حنظله به دلیل حملات سایبری به زیرساخت‌های حساس، به‌ویژه در رژیم صهیونیستی، یک گروه سایبری شناخته شده است. این گروه به سامانه‌های مختلفی مانند گنبد آهنین، پلیس رژیم صهیونیستی، نهادهای وابسته به موساد، وزارت امنیت داخلی و شرکت‌های مرتبط با وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نفوذ کرده است.

لازم به ذکر است که این گروه در ماه‌های اخیر عملیات‌های سایبری گسترده ای علیه رژیم صهیونیستی انجام داده است برخی از آنان عبارتند از: هک شبکه تامین مالی و پولشویی جاسوسان موساد، فاش کردن هویت فرمانده ارشد ضد جاسوسی رژیم‌صهیونیستی، شناسایی دانشمند ارشد پروژه تسلیحات هسته ای اسرائیل، انتشار تصاویر مرکز هسته‌ای صهیونیست‌ها، هک سیستم امنیتی جامع شاباک، هک شرکت تسلیحات سازی «silver shadow» رژیم صهیونیستی، هک شرکت «Appletec» وابسته به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و هک سامانه گنبد آهنین ارتش رژیم صهیونیستی.

هک شبکه تروریستی وابسته به موساد

گروه سایبری حنظله در ادامه حملات سایبری خود به اهداف مختلف مرتبط با اشخاص و نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی، شبکه تروریستی و مزدور ایران اینترننشال را هک کرد.

گروه هکری حنظله رابطه با هک شبکه تروریستی ایران اینترنشنال اعلام کرد:

تا این لحظه، حساب اصلی دریافت پیام ایران اینترنشنال به‌طور کامل هک و تحت کنترل درآمده است این کانال که مدت‌ها به‌عنوان یک «خط امن» برای ارتباط با خبرچین‌ها، جاسوسان، خائنان و عوامل خارجی استفاده می‌شد، اکنون کاملاً تحت تسلط ماست.

در این عملیات، تمامی پیام‌های دریافتی، پیوست‌ها، گزارش‌ها، تصاویر و ویدئوهای ارسالی به این کانال به‌طور کامل استخراج شده‌اند.

محتواها پردازش و با چندین پایگاه داده اطلاعاتی و شناسایی تطبیق داده شده‌اند. ما اکنون پروفایل کامل هویتی بیش از ۷۱,۰۰۰ فردی که با این شبکه تماس گرفته‌اند را در اختیار داریم

این اسامی و داده‌ها اکنون طبقه‌بندی، فهرست‌بندی و آرشیو شده‌اند. بخش‌هایی از آن به‌زودی منتشر خواهد شد.

تحلیل ما وجود یک شبکه جاسوسی و نفوذ رسانه‌ای تحت هدایت موساد را تأیید می‌کند که تحت پوشش «روزنامه‌نگاری مستقل» فعالیت می‌کند.

به همه کسانی که با این شبکه تماس گرفته‌اند:

شما تحت نظر هستید. اطلاعاتتان ثبت شده است. و زمان حسابرسی‌تان نزدیک است.

این فقط یک هک نیست. این اعلام حضور مستقیم مقاومت در قلب سیستم‌های دشمن است. منتظر ما باشید. ما از آنچه فکر می‌کنید به شما نزدیک‌تریم.

گروه هکری حنظله در ادامه با انتشار مجموعه‌ای از اسامی کارکنان این شبکه، اعلام کرد که به زودی اطلاعات محرمانه مربوط به این افراد را منتشر خواهد کرد و همچنین از مخاطبان خواست تا افشاگری را از کدام یک از کارکنان این شبکه آغاز کند:

سؤال اصلی اینه: از کی شروع کنیم؟

علی‌اصغر رمضان‌پور، محمود عنایت، مجتبی پورمحسن، نیوشا سرامی، مهدی تاجیک، امیرحسین قاضی‌زاده، پوریا زراعتی، فارنوش فرجی، مراد ویسی، مهدی مهدوی‌آزاد

این همه اسم، این همه اینباکس، این همه اطلاعات مخفیانه

تو اولین هدف رو انتخاب کن… وگرنه ما انتخاب می‌کنیم. این تازه شروع ماجراست

گروه حنظله در ادامه به سراغ یکی از مزدوران این شبکه که در حال همکاری با سرویس جاسوسی موساد است، رفت و نوشت:

با مجتبی پورمحسن شروع می‌کنیم. چهار سال به‌عنوان یک عامل اطلاعاتی برای موساد فعالیت کردی. ولی تاریخ انقضات خیلی وقته که گذشته

امروز، ما اطلاعات منتخبی از سیستم‌های شخصی و آیفون تو منتشر می‌کنیم، به‌اندازه‌ای که مطمئن بشیم هرگز خیانت‌هات رو فراموش نمی‌کنی.

از حالا به بعد، باید به دیوارهای خونه‌ات شک کنی،به دوستات، به جلسات اطلاعاتی مخفی‌ات، دیگه هیچ‌چیز و هیج جا برات امن به نظر نمی‌رسه

ما تازه با تو شروع کردیم و فعلاً بیشتر چیزایی که داریم رو نگه داشتیم. به پیام ما پاسخ بده… یا ببین بعدش چه اتفاقی خواهد افتاد.

حنظله در ادامه در رابطه با دیدار وی با افسر رابطه موساد نوشت:

واقعاً فکر کردی ما از ملاقات بهار امسالت در لندن با افسر رابط موساد خبر نداریم؟ حضور ما را حس کردی، این‌طور نیست؟ برای همین بود که به رابطت ایمیل زدی و سعی کردی وحشتت را کنترل کنی؟

آیا باید فایل صوتی آن ملاقات را منتشر کنیم؟ یا شاید عکس‌های آن دیدار مخفیانه‌ات را؟ خوب فکر کن. ما حدس نمی‌زنیم. ما داریم تماشا می‌کنیم.»

 

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=80639

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.