اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥9

سندی از دشمنی بهائیت و دستور به پنهان‌کاری

  • کد خبر : 43250
  • 30 آذر 1401 - 9:00
سندی از دشمنی بهائیت و دستور به پنهان‌کاری
اعضای تشکلات بهائی مدعی‌اند که در بهائیت هیچ دسته‌بندی و دشمنی وجود ندارد و همگان را دوست خود می‌دانند، حتی دومین رهبر این تشکیلات «عباس افندی» در جایی چنین می‌گوید: «تمام ادیان مردم را به دو دسته دوست ودشمن دسته‌بندی کردند تا زمانی که بهاءا... آمد و مدعی شد دیگر در عالم دشمنی مفهوم ندارد همه نور است و وحدت.»(۱)

به گزارش پایگاه خبری مفاز، این سخن که در تبلیغات تشکیلات بهائی مورد استفاده قرار می‌گیرد، نه تنها با عملکرد بهائیان در تناقض است، حتی توسط گوینده سخن یعنی «عباس افندی» بارها نقض شده‌است.

یکی از این موارد، آنجاست که این سرکرده بهائی، پیروان خود را نوید می‌دهد که با دیدن درگیری‌های موجود در جای‌جای جهان خدا را شاکر باشند که بهائی شده‌اند و در عین حال برای منفعت بردن از اوضاع باید با سیاست و در لفافه فعالیت کنند، چراکه نه‌تنها دشمنان غیربهائی که حتی در خود بهائیت هم عده‌ای با دار و دسته آنان دشمن هستند:
«…باری شکر کنيد خدا را که سراج هدايت در زجاجه قلوب برافروخت و در ملکوت ا… داخل شده‌ايد ولی بايد بنهايت حکمت سلوک نمائيد پرده دری مکنيد زيرا دشمنان داخل و خارج در کمينند و بی‌خبران را تحريک می‌نمايند تا بر ضد حضرت بهاءا… قيام نمايند.»
یکی از دلایلی که بیشتر اقدامات بهائیان در پرده و با نقابی متفاوت از چهره واقعی دستورات بهائی، ارائه می‌شود، همین فرمان عبدالبهاست.

پی‌نوشت:
1. منتخباتی از مکاتیب حضرت عبدالبهاء ، ج۱، ص ۱۹.
2. همان، ج۲، ص ٢٠٢.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=43250

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.