اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥4
پیمان ابراهیم ،اخبار،بهائیت

حضور دوباره دیان علایی در صحنه بین‌المللی؛ هم‌افزایی بهاییت با پروژه‌های ۲۰۳۰ و پیمان ابراهیم؟

  • کد خبر : 84108
  • 12 آذر 1404 - 10:20
حضور دوباره دیان علایی در صحنه بین‌المللی؛ هم‌افزایی بهاییت با پروژه‌های ۲۰۳۰ و پیمان ابراهیم؟
ابراز شادمانی دیان علایی از نقش‌آفرینی در هجدهمین نشست مجمع سازمان ملل درباره اقلیت‌ها، تنها یک رخداد معمول دیپلماتیک نیست. این حضور—پس از سال‌ها فعالیت سازمان‌یافته در دفتر بهاییان در ژنو و سپس استقرار هدفمند در کویت

دیان علایی، نماینده بازنشسته دفتر نمایندگی تشکیلات بهایی در سازمان ملل، در تاریخ ۶ آذر از مشارکت خود در هجدهمین جلسه مجمع سازمان ملل درباره مسائل اقلیت‌ها ابراز خرسندی کرد. این نشست به‌صورت مجازی برگزار شد و وی در آن درباره موانع آنچه «همزیستی مسالمت‌آمیز» در ایران، مصر و یمن نامید، سخن گفت و در مقابل، اقدامات مثبت بحرین، امارات متحده عربی و کویت را در این حوزه ستود.

بر اساس اعلام پایگاه رسمی شورای حقوق بشر سازمان ملل، هجدهمین نشست مجمع مذکور در تاریخ ۲۷ و ۲۸ نوامبر ۲۰۲۵ در ژنو با موضوع «سهم اقلیت‌ها در جوامع متنوع، مقاوم و صلح‌آمیز» تشکیل شده است. کارشناسان سازمان ملل نیز در این رویداد، نقش «همزیستی» و «انسجام اجتماعی» میان گروه‌های غالب و اقلیت‌ها را کلید جلوگیری از درگیری‌ها و ایجاد جوامع پایدار دانسته‌اند.

دیان علایی که از سال ۲۰۲۱ و پس از سی سال فعالیت در دفتر نمایندگی تشکیلات بهایی در ژنو بازنشسته شده، در کویت مستقر است. او طی این سال‌ها در پوشش فعالیت‌های حقوق بشری، با سفارتخانه‌های کشورهای مختلف—به‌ویژه کشورهای غربی—در کویت و همچنین با حاکمان ملی و محلی، شخصیت‌های برجسته سیاسی، فرهنگی و اقتصادی این کشور و سایر کشورهای عربی، و نیز ایرانیان مهاجر و مسافر ارتباط‌گیری کرده و نقشی محوری در مدیریت برنامه‌های تشکیلات بهایی ایفا کرده است؛ به‌ویژه در حوزه‌هایی همچون ترویج «فرهنگ مدارا» و «تفکر تساهل و تسامح» در منطقه.

روشن است که سازمان ملل، دولت‌های اروپایی، ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش دارند با بهره‌گیری از ظرفیت اقلیت‌های مذهبی و جریان‌های انحرافی در منطقه و کشورهای عربی، طرح‌هایی همچون «سند توسعه اجتماعی» (سند ۲۰۳۰) و «پیمان ابراهیم» را به مسیر دلخواه خود هدایت کنند. تشکیلات بهایی نیز در این دو طرح سهم قابل‌توجهی دارد و می‌کوشد در پوشش بحث‌های مرتبط با «صلح» و «همزیستی»، نقش مؤثری در پیشبرد آنها ایفا کند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=84108

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.