اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥22

یورش یهودیان متعصب به مسجد الاقصی

  • کد خبر : 54474
  • 20 شهریور 1402 - 15:00
یورش یهودیان متعصب به مسجد الاقصی
ده‌ها تن از شهرک‌نشینان یهودی به مسجدالاقصی در قدس اشغالی یورش بردند.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، اداره اوقاف اسلامی قدس با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: هفتاد وسه نفر از شهرک‌نشینان یهودی امروز دوشنبه با هتک حرمت مسجدالاقصی در قدس اشغالی وارد این مسجد شدند.

بر این اساس، شهرک‌نشینان یهودی از دروازه المغاربه و تحت حمایت نظامیان اسرائیل وارد این مکان مقدس شده‌ و در صحن آن اقدامات تحریک‌آمیز انجام داده‌اند.

شهر قدس اشغالی طی چند هفته اخیر در پی حملات نظامیان اسرائیل به مناطق فلسطینیان و تخریب برخی منازل آنها به بهانه “ساخت‌وساز بدون مجوز” شاهد تنش بوده است.

تعرض شهرک‌نشینان یهودی تحت تدابیر امنیتی پلیس و نظامیان اسرائیل به مسجد الاقصی تقریبا به امری روزمره تبدیل شده است.

اسرائیل قصد دارد زمینه را برای تسلط کامل بر این مسجد و تقسیم زمانی و مکانی آن میان یهودیان و مسلمانان فراهم کند.

اداره اوقاف اسلامی شهر قدس، وابسته به وزارت اوقاف اردن همواره این اقدام شهرک‌نشینان یهودی را محکوم کرده و خواهان توقف آن است.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=54474

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.