اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥6

مسیحیان لبنان درکنار مقاومت ایستاده‌اند

  • کد خبر : 69223
  • 05 مهر 1403 - 8:00
مسیحیان لبنان درکنار مقاومت ایستاده‌اند
دولت لبنان برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل جلسات اضطراری تشکیل داده است. مقاومت لبنان هم در مرتبه بالایی از آمادگی قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، رندلی جبور؛ عضو مسیحی اتحادیه رسانه‌های لبنان در روزنامه همشهری نوشت، لبنانی‌ها در مقابل تجاوزات اسرائیل همواره یکپارچه عمل کرده‌اند و مردم کشور ما به‌طور کلی در حالت همدردی و همبستگی با مجروحان و خانواده شهدای حمله ترور به ضاحیه بیروت هستند.

از سوی دیگر حزب‌الله دارای قابلیت‌هایی است که ثابت شده و با حملات اخیر اسرائیل لغزشی نداشته است. شواهد نشان می‌دهد که این حزب شوک اولیه از ترور پیجر فرماندهان حزب‌الله را جذب و خنثی کرده است و ابتکار عمل را در حمله به پایگاه هوایی رامات دیوید در شمال سرزمین‌های اشغالی و کارخانه فناوری نظامی رافائل در حیفا در دست دارد. این حمله آن هم چند روز پس از حملات تروریستی بیروت در واکنش اولیه، شگفتی‌های بیشتری از نظر تسلیحات، عملیات و عمق جغرافیایی دارد.

همچنین باید بگوییم اکثریت قریب به اتفاق مسیحیان در کنار مقاومت و لبنان ایستاده‌اند و شاهد آن بیانیه جریان ملی آزاد مسیحی (به رهبری میشل عون و باسیل)، بیانیه سمیر جعجع و توییت‌های اینفلوئنسرهای مسیحی است که آنها هم بیانیه‌های حمایتی از حزب‌الله در مقابل ترورهای اخیر در بیروت داشتند. این موضوع نشان می‌دهد دشمن مشترکی به نام اسرائیل وجود دارد و در این مورد اختلاف سلیقه‌ها کنار می‌رود.

علاوه بر این، دولت لبنان برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل جلسات اضطراری تشکیل داده است. مقاومت لبنان هم در مرتبه بالایی از آمادگی قرار دارد. دولت مکلف نجیب میقاتی دائماً تشکیل جلسه می‌دهد، پیام‌هایی به سازمان ملل ارسال و جلسات سیاسی و دیپلماتیک با هدف کاهش حملات اسرائیل و ایجاد قدرت بازدارندگی برگزار می‌کند. همچنین برخی از کشورها مانند عراق به لبنان کمک‌هایی ارسال کردند که قابل تشکر است.

من عقیده دارم که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌خواهد جنگ را گسترش دهد. ما منتظر تشدید تنش بیشتر در مرحله بعدی هستیم، اما مطمئنیم که او نه می‌تواند شهرک‌نشینان صهیونیست را به شمال اسرائیل بازگرداند، نه قادر است باعث عقب‌نشینی حزب‌الله به پشت رودخانه لیتانی شود و نه برای نابودی حزب‌الله به اهداف خود دست خواهد یافت. اسرائیل قادر به ورود زمینی و جنگ زمینی نیست، اما از نیروی هوایی مخرب خود استفاده خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=69223

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.