اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥6

محکومیت حمله به کتاب‌های مقدس از سوی رهبران مسلمان و یهودی هلند

  • کد خبر : 83176
  • 08 مهر 1404 - 2:02
محکومیت حمله به کتاب‌های مقدس از سوی رهبران مسلمان و یهودی هلند
رئیس اتحادیه مساجد شمال هلند و خاخام ارشد یهودیان این کشور اعلام کردند هتک حرمت کتاب‌های آسمانی تنها به ایجاد نفرت و تفرقه در جامعه دامن می‌زند.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، عبدالعزیز الشندودی، رئیس اتحادیه مساجد شمال هلند و لودی فندکمپ، خاخام ارشد جامعه یهودیان، سوزاندن قرآن کریم توسط افراط‌گرایان وابسته به جنبش موسوم به «جنبش پگیدا» در هلند را محکوم کردند. آنها این اقدامات تحریک‌آمیز را حمله‌ای آشکار به ارزش‌های دینی و انسانی دانستند و اعلام کردند چنین اقداماتی تنها به ایجاد نفرت و تفرقه در جامعه دامن زدند.

هر دو طرف هرگونه حمله به کتب مقدس، شامل قرآن کریم، انجیل و تورات را قاطعانه محکوم و تأکید کردند که  مقدسات دینی خط قرمزی است که نمی‌توان به هیچ بهانه یا توجیهی از آن عبور کرد. آنها همچنین خواستار مقابله قاطع با چنین اقداماتی شدند که میلیون‌ها مؤمن در سراسر جهان را آزرده خاطر و پایه‌های همزیستی را تضعیف می‌کند.

در همین زمینه، الشندودی از بازدید خاخام فندکمپ از مسجد بدر در آمستردام تقدیر کرد و آن را گامی شجاعانه و پیامی قدرتمند دانست که نشان دهنده احترام متقابل است و پل‌های گفت‌وگو بین پیروان ادیان الهی را تقویت می‌کند.

رئیس اتحادیه مساجد توضیح داد که حمایت بی‌دریغ خاخام از جامعه مسلمانان که نزدیک به یک میلیون نفر در هلند هستند، الگویی برای القای ارزش‌های همزیستی است.

ادوین واگنسفلد، رهبر جنبش ضد اسلامی پگیدا در سال‌های اخیر بارها دست به هتک حرمت قرآن زده است؛ به دنبال اقدام اخیر وی در سال گذشته، شهردار آرنهم خواستار ممنوعیت اقدام جدید واگنسفلد و ممنوعیت ملی قرآن سوزی شد.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=83176

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.