اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥12

وزیر اوقاف مصر: اسلام از گروه‌های افراط‌گرا برائت می‌جوید

  • کد خبر : 24753
  • 22 آذر 1400 - 20:33
وزیر اوقاف مصر: اسلام از گروه‌های افراط‌گرا برائت می‌جوید
وزیر اوقاف مصر با تأکید بر اینکه دین اسلام از گروه‌های افراط‌گرا برائت می‌جوید، اظهار کرد: گروه‌های افراطی به نام اسلام و قرآن دست به کشتار انسان‌های بی‌گناه می‌زنند. 

به گزارش پایگاه خبری مفاز، محمد مختار جمعه، وزیر اوقاف مصر، یکشنبه شب (۲۱ آذر) در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه «مصر جدید» که از شبکه ETC پخش شد، با بیان اینکه گروه‌های افراطی با پرچم اسلام و قرآن جنایت می‌کنند، نسبت به این گروه‌ها که از دین برای رسیدن به اهداف خود سوء استفاده می‌کنند، هشدار داد و تأکید کرد: دین از همه این افراط‌گرایان برائت می‌جوید.

وی اظهار کرد: وزارت اوقاف تنها به حفظ قرآن کریم همت نمی‌گمارد بلکه به فهم آیات قرآن نیز اهتمام می‌ورزد و دولت مصر نیز هرساله از قرآن‌دوستان تجلیل به عمل می‌آورد.

وزیر اوقاف مصر با اشاره به مسابقات قرآن معلولان مصری نیز گفت: در این مسابقه ۷۰ شرکت‌کننده دارای معلولیت از ۴۰ کشور جهان در زمینه حفظ کلام وحی و زمینه‌های دیگر حضور یافته‌اند.

گفتنی است، مسابقه قرآن معلولان از ویژگی‌های خاص و متمایزی برخوردار است و تنها به مهارت حفظ محدود نمی‌شود، بلکه مواردی مانند صوت، لحن و بیان قرآنی و همچنین موارد منحصربه‌فردی مانند حفظ بودن شماره صفحات و آیات نیز در این رقابت‌ها از افراد دارای توانمندی‌های ویژه دیده می‌شود؛ امری که در مسابقات عادی بسیاری از افراد قادر به حفظ آن نیستند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=24753

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.