اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥7

ماموستا کریمی: وحدت مسلمانان استراتژی تغییرناپذیر نظام جمهوری اسلامی ایران است

  • کد خبر : 32796
  • 22 اسفند 1400 - 0:03
ماموستا کریمی: وحدت مسلمانان استراتژی تغییرناپذیر نظام جمهوری اسلامی ایران است
مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با بیان اینکه دشمنان در کمین برای ایجاد اختلاف و توطئه علیه مسلمانان هستند، گفت: تقویت وحدت مسلمانان دشمنان را در تحقق اهدافشان ناکام می‌کند.

به گزارش پايگاه خبري مفاز،ماموستا عبدالسلام کریمی ظهر جمعه با حضور در مسجد جامع اهل سنت بوشهر در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به اهمیت وحدت و انسجام مسلمانان و اقوام اظهار داشت: یکی از برکات مهم نظام اسلامی روشنگری و بصیرت است که این مهم دشمنان را ناامید کرده است.

وی وحدت و انسجام اجتماعی را یک ضرورت دانست و گفت: این وحدت تاکتیک نیست بلکه استراتژی تغییرناپذیر نظام جمهوری اسلامی ایران است که مبتنی بر اراده و مطالبه خداوند از مسلمین است.

مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با بیان اینکه همه اقوام و مذاهب اسلامی یک نفس واحد هستند گفت: تقویت اتحاد مسلمانان دشمنان را در تحقق اهدافشان ناکام می‌کند.

ماموستا کریمی با بیان اینکه دشمنان در کمین برای ایجاد اختلاف و توطئه علیه مسلمانان هستند خاطر نشان کرد: دشمن همواره توطئه و دسیسه طراحی و برنامه‌ریزی می‌کند که شناخت دشمن و ترفندهای آنان یک ضرورت است.

وی حرکت هوشمندانه و با بصیرت در جامعه اسلامی را مورد تأکید قرار داد و خاطر نشان کرد: با گذشت پیروزی انقلاب اسلامی از مرز ۴۰ سال اکنون انقلاب در مرحله تثبیت قرار دارد که همه مسلمانان در تقویت نظام اسلامی و پیروی از هدایت‌های رهبر معظم انقلاب و ولایت وظیفه دارند.

مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی افزود: انقلاب و نظام اسلامی در طول ۴۰ سال گذشته بارها ابهت آمریکا را شکسته است که نشان از اقتدار و قدرت نظام اسلامی ایران است.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=32796

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.