اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥4

نماینده مسیحی مجلس کانادا می‌گوید عاشق احکام اسلام و روزه‌داری است

  • کد خبر : 1847
  • 10 خرداد 1397 - 13:14
نماینده مسیحی مجلس کانادا می‌گوید عاشق احکام اسلام و روزه‌داری است

یکی از نمایندگان مسیحی مجلس کانادا در سخنرانی خود در مجلس اعلام می‌کند که عاشق احکام اسلام و روزه‌داری شده است.

به گزارش مفاز؛ ماه مبارک رمضان نهمین ماه قمری و ماه روزه و نزول قرآن است. مسلمانان در ماه مهمانی خدا با روزه گرفتن و شب‌زنده‌داری، خود را به خدا نزدیک کرده و از درگاه پروردگارشان طلب عفو می‌کنند.

مسلمانان در این ماه که تمام لحظاتش پربرکت است، با روزه گرفتن و عبادت و شب‌زنده‌داری سعی می‌کنند از فضائل این ماه بهره‌مند شوند و هرچه بیشتر خود را به خدا نزدیک کنند؛ لذا عبادت و بندگی در ماه مبارک رمضان توفیقی است که خداوند نصیب هر کسی نمی‌‍کند.

یک نماینده مسیحی مجلس کانادا در سخنرانی خود در مجلس اعلام می‌کند که عاشق احکام اسلام و روزه‌داری است. در ادامه ویدئوی سخنان او را مشاهده می‌کنید.

نماینده کانادا

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=1847

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.