اخبار ویژه

بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود! دشمن ترین دشمنان شما در قرآن چه کسانی هستند؟ یادداشت/حمایت فراماسونری و غرب از فرقه‌های انحرافی نظر برخی دانشمندان جهان درمورد امام حسین (ع) قرآن؛ معیار حق و باطل در برابر تروریسم

7
رهبر کاتولیک های جهان

نامه حزب‌الله به پاپ: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را تهدید می‌کند

  • کد خبر : 84044
  • 09 آذر 1404 - 13:38
نامه حزب‌الله به پاپ: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را تهدید می‌کند
حزب‌الله لبنان در نامه‌ای رسمی به رهبر کاتولیک‌های جهان، ضمن استقبال از سفر برنامه‌ریزی شده او به لبنان، تجاوزهای مستمر رژیم صهیونیستی در غزّه و لبنان را محکوم کرد و آن را نقض آشکار حقوق ملت‌ها و تهدیدی برای ثبات منطقه دانست.

به گزارش مفاز به نقل از العهد، حزب‌الله لبنان در پی سفر برنامه‌ریزی شده پاپ لئو چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان به این کشور، در نامه‌ای رسمی خطاب به وی، با ابراز خوشامدگویی، لبنان را سرزمینی با تنوع مذهبی و فرهنگی دانست که به‌گفته پاپ ژان پل دوم، پیام برای جهان و الگویی از همزیستی ادیان و انسان‌ها است.

در این نامه تأکید شده است که احترام به انسان و حقوق او، فقط شامل افراد نمی‌شود، بلکه شامل ملت‌ها نیز هست و بی‌توجهی برخی قدرت‌ها به حقوق ملت‌های دیگر، منشأ بسیاری از جنگ‌ها و بحران‌هایی است که جهان امروز با آن مواجه است.

حزب‌الله در ادامه، با اشاره به رخدادهای غزه طی دو سال گذشته، آن را «نسل‌کشی سازمان‌یافته» خواند و تأکید کرد که رنج ملت فلسطین نتیجه پایمال شدن حق آن‌ها در سرزمین، خانه و سرنوشتشان توسط اشغالگران صهیونیستی و بی‌عدالتی نظام بین‌الملل است.

این جنبش همچنین به ادامه تجاوزهای رژیم صهیونیستی در لبنان اشاره کرده و گفته است که هدف این اقدامات، تسلط بر منابع طبیعی، آب و گاز لبنانی‌ها و تحمیل خواسته‌های سیاسی و امنیتی بر مردم لبنان است.

در ادامه این نامه آمده است: رژیم صهیونیستی با پشتیبانی برخی قدرت‌های بزرگ، حقوق ملت‌های منطقه را نادیده گرفته و امنیت و ثبات آن‌ها را تهدید می‌کند.

حزب‌الله در بخش دیگری از این نامه تأکید کرد: «ما بر همزیستی مشترک، حفظ آرامش داخلی و پاسداری از حاکمیت ملی پایبند هستیم و در کنار مردم و نیروهای نگهبان کشور، با هرگونه اشغال و تجاوز مقابله خواهیم کرد

در پایان، حزب‌الله خطاب به پاپ لئو چهاردهم اعلام کرد که انتظار می‌رود مواضع وی در حمایت از عدالت، صلح، آزادی و دفاع از انسان در برابر ستم، روشن و اثرگذار باشد.

پاپ لئو چهاردهم که به ترکیه سفر کرده، قرار است فردا (یکشنبه) وارد لبنان شود.

دیدار با رهبران سیاسی و مذهبی، بررسی وضعیت اجتماعی و دینی لبنان و تأکید بر ضرورت پایان درگیری‌ها در خاورمیانه از محورهای اصلی سفر پاپ به بیروت عنوان شده است.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=84044

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.