اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥8

مخالفت با قانون منع روسری در آلمان

  • کد خبر : 1896
  • 23 خرداد 1397 - 11:21
مخالفت با قانون منع روسری در آلمان

وزیر آموزش و پرورش ایالت «نوردراین وستفالن» آلمان اعلام کرد: قانون ممنوعیت پوشیدن روسری برای دختران زیر ۱۴ سال در این ایالت اجرا نمی‌شود.

به گزارش مفاز؛ رایزنی فرهنگی ایران در آلمان اعلام کرد: بحث درباره اجرا شدن قانون ممنوعیت پوشیدن روسری برای دختران زیر ۱۴ سال، مدت‌هاست در ایالت نوردراین وستفالن وجود دارد و به نظر می‌رسد حتی برخی از اعضای دولت در این ایالت نیز با اجرای این قانون مخالف هستند.

در حالیکه ارمین لشِت، نخست وزیر ایالت نوردراین وستفالن و همچنین سراپ گولر، معاون وزیر امور ادغام در این ایالت خواستار ممنوعیت پوشیدن روسری برای کودکان هستند، وزیر آموزش در این ایالت گفته است که قصد ندارد این قانون را اجرا کند.

آموزش ایالت نوردراین وستفالن قصد ندارد، قانون را تغییر دهد و دانش‌آموزان دختر را از پوشیدن روسری در مدارس ابتدایی منع کند. وزیر آموزش، در این ارتباط حتی گزارش روشن و مشخصی به کمیته مدارس مجلس ایالتی ارائه داده است.

آنها در وزارت آموزش، اساسا فرض می‌کنند که دانش‌آموزان مذهبی به طور مستقل و خودخواسته در مورد اعمال مذهبی خود تصمیم می‌گیرند. بر همین اساس، از نگاه آنان ممنوعیت پوشیدن روسری برای دانش‌آموزان زیر سن قانونی منتفی است.

موضوع «ممنوعیت روسری برای دختران زیر ۱۴ سال» در ایالت نوردراین وستفالن فعلا در دست بررسی نیست، اما بر اساس گزارش‌ها، وزارت ادغام در ایالت نوردراین وستفالن در حال حاضر اجازه ممنوعیت احتمالی را صادر کرده است.

همچنین سراپ گولر، معاون وزیر امور ادغام در گفتگویی که با نخست وزیر این ایالت در ارتباط با ممنوعیت پوشیدن روسری برای دختران زیر سن قانونی داشت، راه‌حل‌هایی در این ارتباط ارائه کرده است.

ایکنا

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=1896

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.