اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥6

انتقاد از انتساب اسلام به تروریسم

  • کد خبر : 1360
  • 17 بهمن 1396 - 8:45
انتقاد از انتساب اسلام به تروریسم

رهبر کاتولیک های جهان و رئیس جمهوری ترکیه در دیدار یکدیگر با انتقاد از انتساب اسلام به تروریسم، خواستار حفظ موقعیت کنونی بیت المقدس شدند.

به گزارش مفاز؛ «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه امروز دوشنبه در سفر به واتیکان در کاخ آپتولیک مورد استقبال رسمی «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک های جهان قرار گرفت.

در جریان این دیدار، رهبر کاتولیک‌ های جهان با انتقاد از بیگانه‌هراسی و دشمنی با اسلام، انتساب تروریسم به ادیان مختلف را اقدامی نادرست دانسته و بر ضرورت دوری از گفتمان تحریک‌ آمیز مبتنی بر معرفی اسلام به عنوان تروریسم تاکید کرد.

طرفین همچنین با محکوم کردن اقدام ۶ دسامبر سال گذشته میلادی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم جعلی اسرائیل، خواستار حفظ موقعیت کنونی این شهر شدند.

رئیس جمهور ترکیه که به منظور انجام چند دیدار رسمی در واتیکان به سر می برد، مورد استقبال اسقف «جورج گانسواین» مسئول مقر اقامت پاپ فرانسیس نیز قرار گرفت.

 دیده بان
لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=1360

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.