اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود! دشمن ترین دشمنان شما در قرآن چه کسانی هستند؟

♥16
همزمان با سالروز صدور منشور روحانیت رونمایی شد؛

«انجمن در میان ما»؛ روایت جداشدگان از انجمن حجتیه

  • کد خبر : 85090
  • 03 اسفند 1404 - 14:15
«انجمن در میان ما»؛ روایت جداشدگان از انجمن حجتیه
ظهر امروز، سوم اسفندماه همزمان با سالروز صدور پیام تاریخی منشور روحانیت از سوی حضرت امام خمینی(ره)، از کتاب «انجمن در میان ما» در مشهد رونمایی شد؛ اثری مستند که به روایت تجربه‌های دست‌اول اعضای جداشده از انجمن حجتیه می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری مفاز، کتاب «انجمن در میان ما» که به قلم حجت‌الاسلام رضا اکبری‌آهنگر و با محوریت گفت‌وگو با اعضای سابق انجمن حجتیه تلاش دارد با نگاهی میدانی، ابعاد کمتر گفته‌شده این تشکیلات را بررسی کند.

نویسنده در این کتاب به جای تمرکز صرف بر تحلیل‌های تاریخی و پژوهشی، سراغ روایت‌های عینی رفته و با افرادی گفت‌وگو کرده که سال‌ها در ساختار آموزشی و تشکیلاتی انجمن حضور داشته و سپس از آن جدا شده‌اند. محور اصلی کتاب، روایت همین جداشدگان است؛ افرادی که از دوره‌های مختلف آموزشی عبور کرده، مسئولیت‌هایی در مجموعه داشته‌اند و اکنون با نگاهی انتقادی به بیان تجربه‌های خود پرداخته‌اند.

از جمله بخش‌های شاخص این اثر، گفت‌وگوی مفصل با پرنیان روحیان و همسرش با عنوان «ازدواج پرماجرا» است که در آن به موضوعاتی همچون سازوکارهای درونی انجمن، شیوه‌های جذب نیرو، پنهان‌کاری تشکیلاتی، نحوه فعالیت‌های فرهنگی و همچنین برخی پیامدهای اعتقادی و خانوادگی عضویت در این مجموعه پرداخته می‌شود.

در کتاب «انجمن در میان ما» علاوه بر خاطرات شخصی، ساختار سازمانی انجمن، نظام آموزشی چندلایه، شوراهای داخلی، شیوه برنامه‌ریزی مراسم مذهبی و نوع مواجهه با مرجعیت دینی نیز مورد بررسی قرار گرفته است. نویسنده همچنین برای نخستین‌بار نام برخی فعالان فعلی انجمن را ذکر کرده و مستنداتی در این زمینه ارائه داده است.

این کتاب می‌کوشد با تمرکز بر تجربه‌های معاصر، نشان دهد مسئله انجمن حجتیه صرفاً موضوعی تاریخی مربوط به دهه‌های گذشته نیست، بلکه به باور نویسنده و راویان کتاب، همچنان در بخش‌هایی از جامعه مذهبی حضور دارد و آثار آن به عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز کشیده شده است.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=85090

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. به نظر جذاب میاد.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.