به گزارش پایگاه خبری مفاز، گفته می شود انفجار بمب که ماهیت آن حمله انتحاری عنوان شده در مرکز علوم دینی موسوم به جامعه حقانیه در شهرستان اکوره ختک واقع در ایالت خیبرپختونخوا به وقوع پیوسته است.
گفته می شود تاکنون چهار نفر در این انفجار جان خود را از دست دادهاند.
آصف علی زرداری رئیس جمهور و شهباز شریف نخست وزیر پاکستان طی پیامهایی انفجار تروریستی در جامعه حقانیه را محکوم کردند. آنان تاکید کردند که عوامل این جنایت شناسایی و به اشد مجازات محکوم خواهند شد.
جامعه حقانیه یکی از مراکز مشهور دینی متعلق به فرقه دیوبندی است که بسیاری از سران طالبان افغانستان و طالبان پاکستانی در آن تحصیل کردهاند.
پلیس با تایید زخمی و کشته شدن چندین نمازگزار در این انفجار گفت که به احتمال قوی این یک حمله انتحاری بوده و بیم آن می رود که تلفات جانی بیشتری درپی داشته باشد.
مولانا سمیع الحق بنیانگذار جامعه حقانیه که معروف به پدر معنوی طالبان بود، اواسط آبان ۱۳۹۷ در حومه اسلامآباد کشته شد.

فرزند پدر معنوی طالبان در پاکستان کشته شد
«مولانا حامد الحق» که پس از کشته شدن پدرش «مولانا سمیع الحق» (معروف به پدر معنوی طالبان) ریاست حزب سیاسی و مرکز دینی جامعه حقانیه را در پاکستان برعهده داشت،
مولانا حامد الحق و پدر وی از شخصیتهای نزدیک و مورد احترام شبکه حقانی و طالبان افغانستان به شمار می رفتند.

















