اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥12

جزئیاتی از حمله تروریست‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه

  • کد خبر : 79655
  • 14 خرداد 1404 - 15:48
جزئیاتی از حمله تروریست‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه
پس از انتشار اخبار ضد و نقیض درباره حمله به دفتر آیت‌الله سیستانی در منطقه سیده زینب دمشق، جزئیاتی در این خصوص منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، به دنبال انتشار خبری مبنی بر حمله تروریست‌ها به دفتر آیت‌الله سیستانی در سوریه، دیده‌بان حقوق بشر سوریه امروز چهارشنبه (۱۴ خرداد ماه) خبر حمله به دفتر این مرجع تقلید شیعیان در منطقه سیده زینب دمشق را تأیید کرد.

این خبر پس از اطلاعات متناقض در مورد این حادثه منتشر شده است. دیده‌بان حقوق بشر سوریه فاش کرد که مهاجمان پس از میانجیگری ، عذرخواهی رسمی کرده و آنچه را که دزدیده بودند، بازگردانده‌اند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه تأکید کرد که یک گروه مسلح افراطی به رهبری شخصی به نام ابوعمر اللیبی به دفتر آیت‌الله العظمی علی سیستانی در منطقه سیده زینب، در جنوب دمشق، حمله کرده و محتویات دفتر را غارت کردند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه گفت: دفتر مورد خرابکاری و غارت قرار گرفته است و درها و ستون‌های داخلی تخریب شده و مبالغی پول و یک کامپیوتر به سرقت رفته و تصویر آیت‌الله العظمی سیستانی مخدوش شده است .

این منبع افزود: این دفتر تنها در حوزه بشردوستانه و اجتماعی، به‌ویژه مراقبت از یتیمان و کمک به شیعیان آواره فعالیت دارد و هیچ ارتباطی با فعالیت‌های نظامی یا سیاسی ندارد.

این منابع توضیح دادند که میانجیگری و تماس‌ها متعاقباً منجر به بازگرداندن وجوه و تجهیزات سرقت شده و گروه مهاجم عذرخواهی رسمی کرده است‌.

فعالان منطقه این حمله را نقض حریم خصوصی کل جامعه شیعیان سوریه توصیف کردند و خواستار اطمینان از عدم تکرار چنین حوادثی و احترام به نقش نهادهای مذهبی و اجتماعی در مناطق پرتنش شدند.

شخصیت‌های سیاسی و دولتی عراق، حمله به دفتر آیت‌الله العظمی سیستانی را به طور گسترده محکوم کردند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=79655

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.