1

بهائیت و اسرائیل حلقه‌های یک زنجیر هستند

  • کد خبر : 56001
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۴
بهائیت و اسرائیل حلقه‌های یک زنجیر هستند
پژوهشگر و مدرس حوزه علمیه گفت: آیت الله بروجردی بهائیت را دین نمی دانست بلکه یک فرقه سیاسی تشکیلاتی نفوذی استعمار می دانست.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسنی در همایش «مرزبان تشیع؛ بازکاوی مواضع آیت الله العظمی بروجردی (ره) درباره تقریب مذاهب و بهائیت» که در موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: آیت الله العظمی بروجردی شخصیتی است که مرجعیت عامه تشیع را داشت و برای نخستین بار آن را از نجف به قم انتقال می دهد. در بیان جایگاه رفیع ایشان باید به آن فتوای مشهور شلتوط اشاره کرد شخصیتی چون جرج جرداق مسیحی کتاب خود را به ایشان پیشکش می کند.

وی گفت: مرحوم آیت الله بروجردی به همان دلیلی که دنبال تقریب بود، در مبارزه با فرق ضاله بهائیت نیز محکم می ایستد و مواضع تاریخی قاطعانه در برابر این فرقه ضالّه می گیرد. آیت الله سبحانی در مصاحبه با مجله حوزه بیان می کنند: «به دلیل همین شدت علاقه ای که به وحدت مسلمانان  داشت، نسبت به فرقه های باطل  که هیچ اصالتی ندارند و در راه تفرقه بین مسلمانان تلاش می کنند مانند بهائیت حساس بود». آیت الله بروجردی ثابت کرد که یکی از مهمترین ثمرات تقریب در جهان اسلام مبارزه با بهائیت است چون این فرقه عامل شکاف و بازوی پرتحرک امپریالیسم در جهان اسلام برای پایین کشیدن جهان اسلام از جایگاه خودش است.

ابوالحسنی با اشاره به مکاتبه آیت الله بروجردی با الازهر در اولین گام و فتوای مشهور شیخ عبدالمجید سلیم درباره بهائیت بیان داشت: این نشان می دهد که تقریب یعنی از جمله مبارزه با بهائیت در عین تقویت صفوف مذاهب اسلامی در عرصه سیاسی در تقابل صلیب صهیون است.

وی با اشاره به اینکه درباره مواضع مرحوم آیت الله بروجردی نسبت به بهائیت چند رویکرد و نظریه وجود دارد، گفت: نظریه اول که رویکرد ژورنالیستی دارد، قائل به وجود همدلی بین رژیم پهلوی و آیت الله بروجردی بودند و می گفتند نقاری بین ایشان و شاه نیست و به همین بهانه سعی می کردند شکاف عمیقی که آیت الله بروجردی نسبت به رژیم بواسطه فرقه بهائیت دارد را بپوشانند.

وی ادامه داد: نظریه دوم را که نخبگان مطرح می کنند نظریه مقابله آیت الله بروجردی با فرقه بهائیت است و تاثیر این ماجرا در تیره شدن روابط آیت الله بروجردی با دربار است . کتاب شرح زندگانی آیت الله العظمی بروجردی اثر مرحوم رجبی دوانی این موضوع را به خوبی بازکاوی می کند.

وی گفت: نظریه دیگری که در سالهای اخیر مطرح شده است، می گوید آیت الله بروجردی علیرغم اینکه با فرقه بهائیت زاویه داشت اما در جاهایی مدافع بهائیت بود و حتی علمایی می فرستاد که می گفت جان و مال بهائیان را حفظ کنید.

ابوالحسنی بیان کرد: منابع دست اول، اظهارات نزدیکان و شاگردان و حتی بیت آیت الله بروجردی این نظریه را رد می کند. اسناد تاریخی نشان می دهد که آیت الله بروجردی کاملا سیاه و تاریک می دیده و می خواسته افشاگری کند و کاملا مقابل این فرقه ضاله ایستاده تا جایی که برخی از پژوهشگران فتوای ایشان درباره بهائیت را با فتوای تحریم تنباکو مقایسه کردند. آیت الله سید محمدحسین علوی طباطبایی، داماد آیت الله بروجردی در کتاب خاطرات زندگانی آیت الله بروجردی تصریح می کند که «ایشان عزم خود را برای مبارزه با این فرقه ضاله و ریشه کن کردن آن جزم کرده بود» آیت الله بروجردی از زمانی که در بروجرد بودند تا وقتی به مرجعیت رسیدند خطر این فرقه را در همه سطوح از توده های مردمی تا مسئولان رده بالا و پائین احساس کردند و برای ریشه کن کردن بهائیان تا تبدیل آنها به یک شیعه باورمند تلاش می کرد.

وی سند دیگر در این زمینه را کتاب مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی دانست و گفت: آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در کتاب «فخر دوران» فصلی را تحت عنوان مبارزه آیت الله بروجردی با فرق ضالّه گشوده و ایشان بیشترین همکاری را در این زمینه با آیت الله بروجردی داشت.

وی اشاره کرد: مرحوم آقای فلسفی هم در کتاب خاطرات خود به مبارزه آیت الله العظمی بروجردی با فرقه ضاله بهائیت پرداخت و آن نطق کوبنده ایشان در ماه رمضان منجر به قیام مردم ایران و تخریب اماکن منسوب به بهائیان در سراسر ایران و از جمله «حظیره القدس» شد. امام خمینی هم از کسانی بود که از سوی آیت الله بروجردی به دربار رفت و با شاه گفتگو کرد و وی را ترغیب به مقابله با بهائیت کرد.

پژوهشگر و مدرس حوزه علمیه قم گفت: آقای واعظ زاده خراسانی، آیت الله بروجردی را پیشگام مبارزه با بهائیت معرفی می کند.

وی اظهار داشت: آیت الله بروجردی بهائیت را دین نمی دانست بلکه یک فرقه سیاسی تشکیلاتی نفوذی استعمار می دانست.

ابوالحسنی تصریح کرد: در تائید ساختار فکری آیت الله بروجردی باید گفت که محققین و پژوهشگران بر این نگاه صحه گذاشتند. ایشان از سال ۱۳۲۷ فریاد خطر وهابیت را برمی آورد و در دیداری با یکی از وزرای پهلوی این خطر بهائیت را گوشزد می کند. این نشان می دهد که آیت الله بروجردی استراتژی استعمارگران را به خوبی می داند.

وی ادامه داد: ما وقتی منظومه فکری آیت الله بروجردی را در زمینه فرقه بهائیت دنبال می کنیم به این می رسیم که آن را حزب سیاسی منسجم دارای پیامدهای تروریستی معرفی می کند.

وی گفت: بهائیت پدیده و بدنه ای است که در آن آموزه های استعمارپسند برای درهم کوبیدن وحدت ملی و شعائر اسلامی تزریق شده است.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=56001

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.