اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥38

پاپ فرانسیس استعفای مقام ارشد کلیسای کاتولیک آلمان را نپذیرفت

  • کد خبر : 18783
  • 22 خرداد 1400 - 13:25
پاپ فرانسیس استعفای مقام ارشد کلیسای کاتولیک آلمان را نپذیرفت
بالاترین مقام کلیسای کاتولیک آلمان به دلیل رسوایی جنسی در حوزه فعالیتش استعفا داده بود. پاپ فرانسیس با کناره‌گیری او از مقام خود مخالفت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، رهبر کلیسای کاتولیک جهان در نامه‌ای به کاردینال راینهارد مارکس نوشت، با کناره‌گیری او از مقام خود به عنوان بالاترین مقام کلیسای کاتولیک آلمان مخالف است.

پاپ فرانسیس در نامه خود نوشته است: «من با شما موافقم که با یک فاجعه روبرو هستیم … اما پاسخ من این است، برادر عزیز: به آن شکلی که خود می‌دانی ادامه بده.»

مارکس ۶۷ ساله چندی پیش به دلیل سوءاستفاده جنسی در کلیسای کاتولیک تقاضای استعفای خود را به پاپ ارائه کرده بود.

این درخواست مارکس باعث شور و هیجان زیادی در کلیسای کاتولیک شد. او به عنوان اسقف اعظم مونیخ و فرایزینگ از شخصیت‌های برجسته و محبوب آلمان به‌شمار می‌رود.

به گفته مارکس، تحقیقات و گزارش‌های ۱۰ سال گذشته نشان داده است که بروز این اتفاقات به “اشتباهات شخصی و اداری” برمی‌گردد.

کاردینال مارکس همچنین گفته است، بحث‌های اخیر مربوط به سوءاستفاده‌های جنسی در کلیسای کاتولیک نشان داده است که “برخی از افراد در کلیسا نمی‌خواهند مسئولیت این فاجعه را قبول کنند و با هرگونه گفتمان اصلاح در رابطه با بحران سوءاستفاده جنسی مخالف هستند.

بالاترین مقام کلیسای کاتولیک آلمان از شفافیت در ارتباط با سوءاستفاده‌های جنسی در کلیسای کاتولیک حمایت کرده و گفته است، استعفای او می‌تواند آغازی نوین باشد.

به گفته مارکس کلیسای کاتولیک به یک “نقطه مرگ” رسیده و او با کناره‌گیری از سمت خود برای شروع جدید راه را هموار می‌کند. مارکس همچنین افزود برای او نه پست و مقام بلکه ماموریت و وظایف دینی مهم‌تر است.

برخی کارشناسان نامه پاپ فرانسیس به مارکس را نشانه آمادگی پاپ برای ایجاد إصلاحات بنیادین در کلیسای کاتولیک ارزیابی کرده‌اند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=18783

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.