اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥9

واکنش‌ها به ورود دو گردشگر غیرمسلمان با پوشش نامناسب به مسجدالنبی

  • کد خبر : 45441
  • 20 بهمن 1401 - 15:11
واکنش‌ها به ورود دو گردشگر غیرمسلمان با پوشش نامناسب به مسجدالنبی
ورود دو زن گردشگر غیرمسلمان با پوشش نامناسب به مسجدالنبی با واکنش گسترده کاربران شبکه‌های اجتماعی در عربستان سعودی مواجه شده، از سویی تولیت مسجدالنبی بیانیه‌ای نسبت به این اقدام منتشر کرده است.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، تولیت مسجدالنبی در خصوص آنچه در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر ورود دو زن غیرمسلمان با لباس‌های نامناسب به صحن مسجد منتشر شده است، بیانیه‌ای صادر کرد.

تولیت مسجدالنبی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ورود دو زن غیرمسلمان با لباس‌هایی که با حرمت و تقدس این مکان تناسبی ندارد، ناشی از اشتباه بوده است. این اقدام پس از آن صورت گرفت که انتشار فیلم‌هایی از ورود دو زن غیرمسلمان با حجاب نامناسب به مسجدالنبی با واکنش گسترده و منفی کاربران شبکه‌های اجتماعی در عربستان مواجه شد.

این تولیت در بیانیه خود تصریح کرد: سنت و قوانین ورود به حریم مسجدالنبی برای این دو زن روشن شد و آن‌ها با بیان درک خود از دستورات، از رفتار مناسبی که با آن‌ها شده است تشکر کرده و از آشنایی با رسالت مسجدالنبی قدردانی کردند.

تولیت مسجدالنبی تأکید کرد: به دنبال افزایش آگاهی، روش‌ها و رویه‌هایی است که ضمن تأکید بر حرمت و تقدس این مکان از تکرار چنین حوادثی در آینده جلوگیری کند.

در پایان این بیانیه بر بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها برای آسایش و اطمینان خاطر مردم، زائران و نمازگزاران از حفظ تقدس و حرمت مسجدالنبی تأکید شده است.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=45441

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.