اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥11

میان یهودیت و صهیونیسم تفاوت قائل شویم

  • کد خبر : 1343
  • 12 بهمن 1396 - 11:46
میان یهودیت و صهیونیسم تفاوت قائل شویم

حجت الاسلام نواب گفت: میان یهودیت و صهیونیسم تفاوت قائل شویم. جنبش صهیونیسم یک جنبش غیر دینی است که دین یهودیت را وسیله اهداف سیاسی خود قرار داده است.

به گزارش مفاز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رییس دانشگاه ادیان و مذاهب قم در سخنرانی خود در همایش «قدس، پایتخت صلح ادیان» گفت: اینک دغدغه مشترک همه ما بیت‌القدس است. قدس مهد ادیان الهی است. قدس محور دینداری یهودی، مسیحی و اسلامی است و مقدسات یهودی، مسیحی و اسلامی در آن قرار دارد.

وی در ادامه، افزود: برای یهودیان محل معبد سلیمان و دیوار ندبه است، برای مسیحیان محل کلیسای اورشلیم به عنوان اولین کلیسا، محل زندگی، تعلیم، معجزات و مصایب حضرت عیسی (ع) است و برای مسلمانان اولین قبله، مقصد اسراء و مبدا معراج پیامبر اکرم (ص) است؛ هیچ کسی حق ندارد این سرزمین را برای خود مصادره کند.

حجت‌الاسلام نواب در بخشی دیگر از سخنان خود، گفت: باید میان یهودیت و صهیونیسم تفاوت قائل شویم. جنبش صهیونیسم یک جنبش غیر دینی است که دین یهودیت را وسیله اهداف سیاسی خود قرار داده است.

وی همچنین، اظهار کرد: برخی یهودیان سنتی نیز که انتظار داشتند بازگشت به سرزمین مقدس با مداخله خدا انجام شود، نه رجال سیاسی با آن مخالف کردند. شاهدش هم وضعیت حکومت سکولار اسرائیل است که بیش از آنکه دغدغه دینی داشته باشد، آمال سیاسی خود را دنبال می‌کند.

حجت‌الاسلام نواب افزود: البته ناگفته نماند مسیحیت صهیونیستی جریانی دینی محسوب می‌شود آنان باور دارند از جمله زمینه‌های بازگشت مسیح بازگشت مسیحیان به سرزمین مقدس است.

وی یادآور شد: از این رو به رغم سکولار بودن حکومت اسرائیل، در تمام حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی به اسرائیل کمک می‌کنند. بسیاری از رؤسای جمهور ایالات متحده آمریکا که از اسرائیل حمایت کرده‌اند، اعتقادات صهیونیستی داشته‌اند.

همایش «قدس، پایتخت صلح ادیان» با همکاری رهبران ادیان رسمی کشور و مراکز علمی و دینی مانند دانشگاه تهران، دانشگاه ادیان و مذاهب، جامعه‌المصطفی العالمیه، حوزه علمیه قم، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت (ع)، برخی تشکل‌های فعال در حوزه فلسطین و اصحاب رسانه نظیر اتحادیه رادیو تلویزیون‌های اسلامی و سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (چهارشنبه ۱۱ بهمن‌ماه) در حسینیه الزهرا (س) آغاز به کار کرد.

مهر

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=1343

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.