به گزارش مفاز؛ فیلیپ ویلسون، اسقف اعظم آدلاید، عالیترین مقام کلیسای کاتولیک است که تا به حال به علت جرمی از این دست محکوم شده است.
ماه گذشته دادگاهی در ولزجنونینو (نیوساتولز) اسقف اعظم آدلاید را به جرم سرپوش گذاشتن بر موارد آزار و اذیت جنسی کودکان توسط کشیشها، گناهکار شناخت.
قاضی دادگاه، رابرت استون بعد از اعلام حکم به رسانهها اعلام کرد که «نشانی از پشیمانی در چهره اسقف» ندیده است. با اینحال، اسقف اعظم ممکن است بعد از گذراندن شش ماه از دوران محکومیت، شامل عفو شود.
دادگاه اعلام کرد که اسقف اعظم در پی آگاهی از آزار و اذیت جنسی چند پسر محراب توسط یک کشیش به نام جیمز پاتریک فلچر از گزارش دادن آن به پلیس شانه خالی کرده است.
قاضی دادگاه گفت ویلسون که در آن زمان کشیش رده پایین منطقه میتلند بوده است، برای حفظ آبروی کلیسا، پسران محراب را از کلیسا اخراج کرده است.
رهپویان هدایت

















