اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥11

همکاری ادیان و مذاهب در ارتقای امنیت اجتماعی در آذربایجان غربی

  • کد خبر : 82764
  • 25 شهریور 1404 - 4:15
همکاری ادیان و مذاهب در ارتقای امنیت اجتماعی در آذربایجان غربی
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی گفت: حس تعامل و همکاری تمامی ادیان و مذاهب برای ارتقای امنیت اجتماعی در استان بسیار ستودنی است.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، سردار رحیم جهانبخش صبح دوشنبه در نشست صمیمی با نماینده مسیحیان آشوری در مجلس شورای اسلامی و رئیس انجمن آشوریان استان اظهار کرد: برادری، همدلی و اخوت، محبت و حمایت کردن از دیگران، از اصول مشترک همه ادیان الهی است و این مایه عزت و شرف ما است که تحت ولایت حضرت آیت الله خامنه‌ای هستیم.

وی ادامه داد: حس تعامل و همکاری تمامی ادیان و مذاهب توأم با تلاش و همدلی برای ارتقا امنیت اجتماعی در سطح استان آذربایجان غربی بسیار ستودنی است.

در ادامه این دیدار شارلی انویه نماینده مسیحیان آشوری در مجلس شورای اسلامی، زایا الله وردی رئیس انجمن آشوریان استان و ادوین دانیل بازرس انجمن آشوریان استان، از پیگیری‌ها و تلاش‌های شبانه روزی پلیس استان در برقراری نظم و امنیت اجتماعی تقدیر کردند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=82764

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.