اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥12

«روز مسجد باز» و لذت ژاپنی‌ها از غذا‌های اسلامی (ویدئو)

  • کد خبر : 71864
  • 24 آبان 1403 - 10:27
«روز مسجد باز» و لذت ژاپنی‌ها از غذا‌های اسلامی (ویدئو)
رویداد «روز مسجد باز» با هدف حضور غیرمسلمانان ژاپنی در مساجد و آشنایی آن‌ها با غذا‌ها و فرهنگ اسلامی در توکیو برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، مرکز اسلامی ژاپن با همکاری مسجد توکیو، رویداد «روز مسجد باز» را برای دعوت از غیرمسلمانان ژاپن و معرفی اسلام و فرهنگ اسلامی برگزار کرد.

به گزارش فرارو، یسری الحمزاوی، مدیر دعوت و آموزش مرکز گفت که هدف از این رویداد دعوت از غیرمسلمانان ژاپن بود. ژاپنی‌ها غذا‌های شرقی را دوست دارند و به همین دلیل از آنها دعوت کردیم تا از انواع غذا‌های شرقی اسلامی از کشور‌های مختلف استفاده کنند و پس از آن بحث‌هایی برای معرفی اسلام انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تعداد حاضران حدود ۸۵ نفر بود که ۵۸ نفر برای حضور در این مراسم از قبل ثبت نام کرده بودند و تعداد دیگری نیز بدون ثبت نام حضور داشتند، گفت: مراسم روز مسجد باز با کمک یک تاجر مسلمان ژاپنی برگزار شد و رویداد‌های مشابه قرار است هر ۳ ماه یکبار برگزار شود.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=71864

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.