اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥13

درگیری خشونت‌آمیز پلیس اسرائیل با یهودیان حریدی

  • کد خبر : 74714
  • 26 دی 1403 - 10:00
درگیری خشونت‌آمیز پلیس اسرائیل با یهودیان حریدی
در سایه تداوم اختلاف میان جامعه یهودیان حریدی با رژیم صهیونیستی، اعتراضات امروز حریدی‌ها در مرکز فلسطین اشغالی به خشونت کشیده شد.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، درگیری میان جامعه یهودیان حریدی با ارتش و پلیس اسرائیل همچنان بر سر «قانون سربازی اجباری» ادامه دارد.

ارتش اشغالگر که به دلیل کمبود نیرو بر ضرورت سربازی حریدی‌ها در ارتش تاکید دارد، با مقاومت شدید آنها برای اعزام به جبهه‌های جنگ مواجه است. حرید‌یها این اقدام را بر خلاف «دستورات تورات» می‌دانند. زیرا وظیفه آن‌ها تنها «دعا کردن» است و اعزام به سربازی اجباری آن‌ها از وظیفه‌شان دور می‌کند.

امروز چهارشنبه نیز شهرک‌نشینان حریدی در مرکز فلسطین اشغالی تجمع کردند و با مسدود کردن جاده‌ها، مخالفت شدید خود با اعزام به سربازی را به نمایش گذاشتند. امری که به درگیری آنها با نیروهای پلیس اسرائیل منجر شد.

پنجشنبه پیش نیز ده‌ها یهودی حریدی اتوبان شماره ۴ در شرق تل‌آویو که یک شاهراه حیاتی در فلسطین اشغالی محسوب می‌شود را مسدود کردند و با پلیس درگیر شدند.
ارتش رژیم صهیونیستی که طی بیش از یک سال اخیر، به دلیل جنگ غزه و لبنان دچار فرسایش شدید شده و با بحران شدید کمبود نیرو مواجه است، از چند ماه پیش طرحی جدید برای به کارگیری هزاران حریدی در ارتش رونمایی کرد.

دیوان عالی رژیم صهیونیستی نیز به درخواست وزارت جنگ این رژیم به علت کمبود سرباز معافیت حریدی‌ها از خدمت سربازی را لغو کرد.امری که از همان زمان با اعتراضات گسترده این اقلیت افراطی اما تاثیرگذار در جامعه صهیونیستی همراه شد.

حتی خاخام اعظم آنها اسحاق یوسف از دانش‌آموزان مدارس دینی حریدی خواست که دستورات اعزام به سربازی خود را پاره کنند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=74714

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.