اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥9
اتحاد العلماء:

معامله با ارزهای دیجیتال جایز نیست

  • کد خبر : 40359
  • 21 مهر 1401 - 16:53
معامله با ارزهای دیجیتال جایز نیست
اتحادیه علمای مسلمان فتوای شرعی در خصوص معامله با ارز بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتال را صادر کرد و معامله با آن را ناجایز دانست.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، این اتحادیه در فتوای خود عنوان کرد که معامله با ارز بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتال غیر رسمی و ساخت آن در وضعیت فعلی که هیج نهادی آن را تضمین نمی‌کند، جایز نیست.

اتحاد العلماء افزود که این ارزها از نظر حقوقدانان و اقتصاددانان با شرایط پول و ارکان ارز تطابق ندارد و نه کالا و نه یک دارایی مالی است.

براساس گفته اتحادیه مذکور،معامله با ارزهای دیجیتال هیچ سود قابل توجهی برای مسلمانان و کشورهای مسلمان ندارد، بنابراین گردش و معامله این ارز برخلاف مقاصد شرع در زمینه دارایی است و منجر به فساد و واردآمدن خسارت به افراد، جامعه و دولت می‌شود.

با این حال این فتوا موارد ضروری و اضطراری را از منع معامله با بیت کوین و ارزهای دیجیتال مانند کمک به مسلمانانی که از نظر اقتصادی یا سیاسی محاصره شده اند مستثنا می‌کند.

همچنین در صورتی که ارزهای دیجیتال شرایط و کارکردهای پول نقد را به دست آورده و به واسطه ای برای مبادله کالا و معیار پرداخت تبدیل شود معامله با آن جایز است.

این فتوا ارزهای دیجیتال رسمی صادرشده توسط دولت و تضمین شده توسط بانک‌های مرکزی را نیز مستثنی کرد، چرا که امکان رسیدگی به آن در سطح کشور وجود دارد.

گفتنی است بیشتر کشورهای اسلامی، از جمله عراق، قطر، عمان، مراکش، الجزایر و تونس رمزارز را ممنوع اعلام کرده و بسیاری از نهادها و شخصیت‌های دینی، از جمله الازهر و دار الافتاء مصر، نهضت العلماء اندونزی، وزارت امر به معروف طالبان و برخی اعضای هیئت کبار العلماء عربستان استفاده از رمزارز را حرام شمرده‌اند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=40359

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.