اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥17

مشاور رئیس جمهور: سوزاندن قرآن کریم، راه به جایی نمی برد

  • کد خبر : 52892
  • 17 مرداد 1402 - 9:13
مشاور رئیس جمهور: سوزاندن قرآن کریم، راه به جایی نمی برد
مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت: دشمنان با سوزاندن قرآن کریم راه به جایی نخواهند برد.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، ماموستا عبدالسلام کریمی در حاشیه همایش علمای شیعه و اهل سنت تایباد در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: دشمنان با سوزاندن قرآن کریم راه به جایی نخواهند برد که این نشانه عملیاتی کردن آموزه های قرآن توسط مسلمانان و همدلی بین آنان است.

مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی افزود: همه اقوام و مذاهب باید انسجام، اتحاد و وحدت بین خودشان را حفظ کنند تا کشوری مقتدر داشته باشیم.

وی ادامه داد: برگزاری چنین همایش هایی باعث آشنایی صاحبنظران و ایجاد همدلی می شود و نظرات و انتظارات به مسئولین انتقال می یابد.

ماموستا کریمی بیان کرد: مسئولین نیز باید در بین مردم حضور یابند و حرف آنها را بشنوند؛ زیرا مردم ولی نعمت هستند.

مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی تصریح کرد: اهل سنت، اهل تشیع و دیگر پیروان ادیان آسمانی باید با هم بنشینند و در راستای حفظ این امت واحده بکوشند.

وی خاطرنشان کرد: همین همگرایی ها زمینه ساز تمدن نوین اسلامی است و شکافی بین مسلمانان به وجود نخواهد آمد.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=52892

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.