اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥5

شبکه‌های اجتماعی؛ عامل درگیری‌ بین مسلمانان و هندوها در لستر انگلیس

  • کد خبر : 39542
  • 01 مهر 1401 - 15:20
شبکه‌های اجتماعی؛ عامل درگیری‌ بین مسلمانان و هندوها در لستر انگلیس
شایعات و اطلاعات نادرست منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی عامل اصلی درگیری گسترده چندهفته‌ای بین تعدادی از هندوها و مسلمانان در شهر لستر انگلیس، بوده است.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، این درگیری‌ها به مدت چهار هفته ادامه یافت. پس از آنکه ساکنان محلی قادر به برقراری آرامش بین طرف‌های درگیری نشدند، پلیس ضد شورش و شماری از واحدهای پلیس سوار انگلیس مداخله کرده و وضعیت امنیتی شهر را به تحت کنترل خود گرفتند.

درگیری‌ها تا چند روز گذشته ادامه داشت و پس از بروز درگیری مجدد پلیس دوباره اقدام به دستگیری شماری از افرادی حاضر در درگیری‌ها کرد. روزنامه گاردین با انتشار گزارشی عامل تداوم خشونت‌ها و گسترش تنش و درگیری بین دو طرف را از شایعات و اطلاعات نادرست منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی توصیف کرد.

در این گزارش آمده است، انتشار تصاویر جعلی از حمله به معابد هندوها و سوزاندن آن عامل اصلی تداوم درگیری‌ها و افزایش تنش‌ها بین طرفین بوده است.

تحقیقات پلیس نشان می‌دهد نیمی از بازداشت‌شدگان را افرادی تشکیل می‌داده‌اند که از شهرهای دیگری به لستر آمده‌اند. امری که این نگرانی را ایجاد کرده است که افرادی به دنبال ایجاد شورش در داخل شهر و برانگیختن خشونت بین دو طرف هستند.

در همین حال، پلیس شهر لستر خشونت را محکوم کرد و خواستار گفتگو بین نمایندگان دو طرف شد، درخواستی که نمایندگان مسلمان و هندو از آن حمایت کرده‌اند.

دیده‌بان الازهر برای مبارزه با افراط‌گرایی ضمن اشاره به این وضعیت خواهان هوشیاری در قبال اطلاعات و شایعات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی شده است. این دیده‌بان تصریح کرد: انتشار محتوای تحریک‌آمیز در شبکه‌های اجتماعی به‌راحتی می‌تواند منجر به درگیری گسترده بین گروه‌های مختلف در جامعه شود، از این رو آموزش تفکر انتقادی در مواجهه با محتوای انتشار یافته در این شبکه‌ها و همچنین ترویج فرهنگ خردورزی و گفت‌وگو برای مقابله با وضعیت فعلی امری ضروری است.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=39542

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.