اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥5

حجاب در فرانسه ممنوع می‌شود

  • کد خبر : 77492
  • 09 فروردین 1404 - 15:46
حجاب در فرانسه ممنوع می‌شود
پس از ممنوعیت حجاب برای ورزشکاران زن، حزب اتحاد ملی فرانسه برنامه‌ریزی برای گسترش این محدودیت به دانشگاه‌ها، اماکن عمومی و حتی خیابان‌ها را آغاز کرده است.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، پس از تصویب ممنوعیت حجاب برای ورزشکاران زن در فرانسه، حزب اتحاد ملی (راست افراطی) اعلام کرد که قصد دارد این ممنوعیت را به دانشگاه‌ها، اماکن عمومی و حتی خیابان‌ها گسترش دهد.

این تصمیم در ادامه سیاست‌های سختگیرانه دولت فرانسه در مورد نمادهای مذهبی در فضای عمومی گرفته شده است. پیش از این نیز پوشش اسلامی مانند حجاب در مدارس و ادارات دولتی ممنوع شده بود.

مخالفان این طرح آن را نقض آزادی‌های فردی و تبعیض علیه مسلمانان می‌دانند.

اگر این طرح به تصویب نهایی برسد، فرانسه به اولین کشور اروپایی تبدیل می‌شود که حجاب را حتی در فضای عمومی و خیابان‌ها ممنوع می‌کند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=77492

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.