اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥13

توافق سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل برای کمک به پناهجویان

  • کد خبر : 16254
  • 07 فروردین 1400 - 9:30
توافق سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل برای کمک به پناهجویان
کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و آکادمی بین المللی فقه اسلامی (IIFA) از نهادهای سازمان همکاری اسلامی (OIC)، یک تفاهم‌نامه پنج ساله با هدف حمایت از پناهندگان آسیب پذیر در سراسر جهان امضا کردند. 

به گزارش پایگاه خبری مفاز، این تفاهم نامه توسط دکتر کوتوب مصطفی سانو(Koutoub Moustafa Sano)، دبیرکل IIFA و خالد خلیفه، مشاور ارشد کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در امور خیریه اسلامی به امضا رسید.

براساس این تفاهم‌نامه، IIFA با همکاری کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد برای گسترش شبکه خود در کشورهای OIC همکاری خواهد کرد تا به کاهش مشکلات آوارگان کمک کند.

مصطفی سانو، در مراسم امضای این توافق‌نامه که به صورت مجازی انجام شد، اظهار کرد: این همکاری فرصتی جدید برای پیوستن به کار بشردوستانه عظیم آژانس پناهندگان سازمان ملل است. این نقطه عطف ادامه کار ما با کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در تلاش برای حمایت از پناهندگان آسیب پذیر است.

وی افزود: ما همیشه از مسلمانان می‌خواهیم که با استفاده از زکات و صدقه خود از پناهندگان حمایت کنند. به یقین، حمایت از تلاش کمیساریای پناهندگان سازمان ملل تا زمانی که حتی یک پناهنده در سراسر جهان وجود نداشته باشد، ادامه خواهد یافت.

خالد خلیفه هم گفت: ما در کمیساریای عالی پناهندگان سازمان UNHCR می‌خواهیم از همکاری طولانی مدت IIFA و تعهد بی دریغ آنها در حمایت از فعالیت‌های صندوق زکات پناهندگان کمیساریای عالی پناهندگان کمال تشکر و قدردانی داشته باشیم. زکات و صدقه و دیگر اشکال خیریه اسلامی به طور بالقوه برای کمک به پرداختن به مسائل بشردوستانه از جمله بحران پناهندگان نقش مهمی دارد.

از سال ۲۰۱۹، صندوق زکات پناهندگان کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد از زکات و صدقه برای تحول در زندگی آسیب پذیرترین آوارگان جهان در کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=16254

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.