اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥26

تلاش پاریس برای ظلم و ستم بیشتر به زنان مسلمان

  • کد خبر : 17243
  • 04 اردیبهشت 1400 - 12:25
تلاش پاریس برای ظلم و ستم بیشتر به زنان مسلمان
مصوبه سنای فرانسه در ممنوعیت استفاده دختران مسلمان زیر ۱۸ سال و مادران آنها از حجاب در مکان هایی مانند مدرسه با اعتراض زنان در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مواجه شد و مقاله نویس روزنامه واشنگتن پست هم از آن به عنوان تلاش پاریس برای ظلم و ستم بیشتر به زنان مسلمان یاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، مصوبه سنای فرانسه در ممنوعیت استفاده دختران مسلمان زیر ۱۸ سال و مادران آنها از حجاب در مکان هایی مانند مدرسه با اعتراض زنان در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مواجه شد و مقاله نویس روزنامه واشنگتن پست هم از آن به عنوان تلاش پاریس برای ظلم و ستم بیشتر به زنان مسلمان یاد کرد.

مجلس سنای فرانسه لایحه‌ای را به تصویب رسانده است که بر اساس آن دختران زیر ۱۸ سال و مادران مسلمان را موظف می‌کند که حجاب خود را در مکان‌هایی مانند مدارس بردارند.

رقیه دیالو، نویسنده بخش مقاله های بین المللی در روزنامه واشنگتن پست نوشت که فرانسه تمام تلاش خود را در جهت ظلم و ستم به زنان مسلمان بکار می برد .

دیالو افزود : رای گیری در فرانسه در مورد قانون ” انزواطلبی ” یا ” تجزیه طلبی ” نشان داد که فرانسه تا چه اندازه در رویکرد جدا کردن زنان مسلمان از جامعه پیرامون خود پیش رفته است.

دیالو خاطرنشان کرد : به دنبال صدور قانون ممنوعیت استفاده دختران مسلمان زیر ۱۸ سال از حجاب و همچنین مادران شان در هنگام همراه شدن با دختران شان در مسیر مدرسه ، زنان مسلمان مقیم آمریکا در شبکه های اجتماعی به ویژه ” تیک تاک ” در یک اقدام گسترده حمایت خود را از زنان مسلمان مقیم فرانسه اعلام کرده و در همین رابطه هشتگ خاصی را راه اندازی کردند.
در همین راستا سازمان های مدافع حقوق بشر این قانون فرانسوی را محکوم و اعلام کردند که چنین قانونی مسلمانان را هدف قرار داده و ناقض حقوق بشر است.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=17243

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.