اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥13

بازداشت به دلیل حج برای روح ملکه

  • کد خبر : 39092
  • 23 شهریور 1401 - 15:54
بازداشت به دلیل حج برای روح ملکه
عربستان سعودی یک نفر را به دلیل انجام حج عمره برای روح ملکه الیزابت بازداشت کرد. مقامات سعودی همچنین گفتند کار این فرد، مخالف احکام شریعت اسلامی است که ادای حج به نیابت از افراد غیرمسلمان را منع می کند.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، نیروهای امنیتی سعوی روز سه شنبه یک شهروند یمنی را بازداشت کردند زیرا با انتشار فیلمی اعلام کرده بود برای روح ملکه بریتانیا، حج عمره به جا آورده است. مقامات سعودی دلیل بازداشت را نقض “چارچوب ها و مقررات ” اعلام کردند.

مقامات سعودی همچنین گفتند کار این فرد، مخالف احکام شریعت اسلامی است که ادای حج به نیابت از افراد غیرمسلمان را منع می کند.

فیلمی که این شهروند یمنی آن را تهیه و منتشر کرد در مسجد الحرام مکه تصویربرداری و باعث ایجاد جنجال زیادی در شبکه های اجتماعی در عربستان سعودی شد.

دولت سعودی برافراشتن هر گونه دست نوشته یا تابلو یا نماد سیاسی یا مذهبی هنگام مناسک حج را ممنون کرده است.

در این فیلم که مدت آن بیش از ۲۰ ثانیه نیست فردی در لباس احرام در مسجد الحرام مکه دیده می شود. او نوشته ای را در دست دارد که روی آن نوشته شده “عمره برای روح ملکه الیزابت دوم … از خداوند می خواهیم او را در بهشت قبول کند و از صالحین قرار دهد. از خداوند می خواهیم روحش را در بهشت قرار دهد”.

این فیلم باعث خشم بسیاری از کاربران توییتر شد و آنها خواستار بازداشت او شدند.

براساس احکام شریعت اسلام ادای حج به نیابت از غیرمسلمین غیرمجاز است.

دستگاه امنیت عربستان سعودی در بیانیه ای در توییتر نوشت: “نیروی ویژه امنیت مسجد الحرام یک شهروند یمنی مقیم را بازداشت کرد. او در فیلمی ظاهر شد در حالی که نوشته ای را در مسجد الحرام در دست داشت. این اقدام او در مخالفت با مقررات و چارچوب های حج عمره است. این فرد بازداشت شد و در اختیار دادستانی قرار گرفت”.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=39092

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.