اخبار ویژه

از مهدکودک خانگی تا کلاس موسیقی؛ جایی که تبلیغ لباس آموزش به تن می‌کند جذب آرام؛ حجتیه نسل تازه‌اش را چگونه می‌سازد؟ بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه یک ریشه، سه انحراف بزرگ… فرقه‌ها چگونه بر ذهن و رفتار افراد اثر می‌گذارند؟ روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود!

♥16
اسقف اعظم خلیفه گری کل ارامنه آذربایجان:

زندگی صمیمی مسیحیان و مسلمانان در آذربایجان‌غربی مثال زدنی است

  • کد خبر : 73806
  • 10 دی 1403 - 11:39
زندگی صمیمی مسیحیان و مسلمانان در آذربایجان‌غربی مثال زدنی است
اسقف اعظم خلیفه گری کل ارامنه آذربایجان با اشاره به حضور ۱۳ ساله خود در ایران گفت: زندگی صمیمی مسیحیان و مسلمانان در ایران به ویژه آذربایجان‌غربی مثال زدنی است.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، اسقف اعظم گریگور چیفت‌چیان یکشنبه شب در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی افزود: ما سالیان سال درکنار هموطنان مسلمان خود زندگی توام با صمیمیت داشته ایم و همواره کنارهم بوده ایم.

وی به دفاع از حق مظلومان هم اشاره کرد و ادامه داد: ما نیز کنار برادران مسلمان خود هرجا که لازم باشد، حرفهای خود را می زنیم و از مظلومان در دنیا دفاع می کنیم.

اسقف اعظم خلیفه گری کل ارامنه آذربایجان با بیان اینکه کلیسا برای ما مقدس ترین مکان است، اضافه کرد: کلیساهای تاریخی دراین استان وجود دارد که ازجمله آنها قره کلیسای چالدران است که تاریخی ترین کلیساست و هرساله مراسم مذهبی در آنجا برگزار می شود و هزاران نفر از کشورهای مختلف درآنجا حضور یافته و مراسم مذهبی خود را برگزار می کنند.

اسقف چیفت‌چیان همچنین انتصاب رضا رحمانی به عنوان استاندار جدید آذربایجان‌غربی را تبریک گفت و آرزوی موفقیت کرد.

مجنونیانس پدر شهید و از فعالان بخش اقتصادی آذربایجان غربی هم در این جلسه به زندگی توام با صمیمیت واحترام هموطنان مسیحی و مسلمان اشاره کرد و گفت: ما احترام بالایی برای مناسبت های هم قایل هستیم چنانکه در ایام محرم در مرز تمرچین اقلیت های دینی همانند هموطنان مسلمان خود موکب زدند.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=73806

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.