اخبار ویژه

بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود! دشمن ترین دشمنان شما در قرآن چه کسانی هستند؟ یادداشت/حمایت فراماسونری و غرب از فرقه‌های انحرافی نظر برخی دانشمندان جهان درمورد امام حسین (ع) قرآن؛ معیار حق و باطل در برابر تروریسم

5

هرکسی لیاقت لذت بردن از شرافت و اصالت ایرانی بودن را ندارد

  • کد خبر : 82853
  • 27 شهریور 1404 - 0:17
هرکسی لیاقت لذت بردن از شرافت و اصالت ایرانی بودن را ندارد
جریان مسیحیت تبشیری به دروغ مدعی است که کشور و ملت ایران همیشه برای آنان ارزشی بالایی داشته و هر آنچه که برای مردم ایران خوشایند باشد برای آنان خوشحال کننده خواهد بود. اما این دروغ آنان بازهم توسط بنگاه های خبری جریان مسیحیت تبشیری هویدا شد.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، اخیرا یک ورزشکار جودوکار ایرانی در یکی از مسابقات محلی و منطقه ای که مدال نقره کسب کرده در یک پیام ویدیویی آن را به فعالان تبشیری به صورت نمادین اهداء نمود. این خبر به عنوان یکی از خبرهای داغ وب سایت های خبری محبت نیوز و ماده ۱۸ قرار گرفت و چنان مانور دادند که گویا یک اتفاق فوق العاده و جهانی رخ داده است.

اما خبر قهرمانی تیم کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی زاگرب کرواسی با اختلاف امتیاز بالا و ۷ مدال ارزنده ، در هیچ یک از وب سایت های خبری منتشر نشد . خبر غرور آفرینی که هر ایرانی را در اقصی نقاط جهان خوشحال کرد، گویا این افتخار ملی برای سران جریان تبشیر نباید اهمیت داشته باشد بلکه اخباری را منتشر کنند که با منافع وسیاست های شیطانی رژیم صهیونیستی در تضاد نباشد.

خبر انصراف ورزشکاران ایرانی در بازی مقابل تیم های ورزشی رژیم صهیونیستی چنان اهمیت بسزایی دارد که در چندین مرتبه ، تحلیل خبری جداگانه هم برای آن موضوع منتشر می کنند انتشار خبر سعید صادقیانپور در مسابقات تکواندو و یا طلای بیت سیاح ، احمد رضا محسن نژاد و غیره در تمامی بسترهای فضای مجازی و رسانه های شان به کرات منتشر شد.

شناختن ماهیت خصمانه جریان مسیحیت تبشیری بسیار کار آسانی است. سیاست و برنامه های خبری وب سایت هایی مثل محبت نیوز و ماده ۱۸ فقط برای جلب رضایت رژیم صهیونیستی بوده و با الگو گیری از سایر رسانه های معاند، ملی گرایی و ایرانی بودن خود را به یک ابزار درآمد زایی تبدیل کرده اند تا بتوانند زندگی روزمره خود را با امکانات حداقلی سپری کنند.

هرکسی لیاقت لذت بردن از شرافت و اصالت ایرانی بودن را ندارد.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=82853

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.