اخبار ویژه

بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود! دشمن ترین دشمنان شما در قرآن چه کسانی هستند؟ یادداشت/حمایت فراماسونری و غرب از فرقه‌های انحرافی نظر برخی دانشمندان جهان درمورد امام حسین (ع) قرآن؛ معیار حق و باطل در برابر تروریسم

31

شهرک‌سازی در «النقب» برای یهودیان آواره اوکراینی

  • کد خبر : 30692
  • 12 اسفند 1400 - 10:26
شهرک‌سازی در «النقب» برای یهودیان آواره اوکراینی
بخش شهرک‌سازی سازمان جهانی صهیونیسم از آغاز اقدامات خود به منظور ساخت شهرک‌هایی در «النقب» برای یهودیان آواره اوکراینی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، بخش شهرک‌سازی سازمان جهانی صهیونیسم اعلام کرد: تحرکاتی به منظور ساخت هزار واحد مسکونی برای یهودیان فراری از اوکراین را آغاز کرده است.

«یشار مرلینگ» رئیس بخش شهرک‌سازی این سازمان گفت، چند هفته قبل از آغاز درگیری‌ها در اوکراین، طرحی مفصل برای ایجاد منازل موقت برای خانواده‌های یهودی اوکراینی که قصد مهاجرت به فلسطین اشغالی دارند، ارائه کرده است.

در ادامه این گزارش آمده، این طرح شامل ساخت واحدهای مسکونی از ۵۵ متر تا ۹۰ متر مربع برای مهاجران یهودی اوکراینی است و قرار است واحدهای مذکور در نزدیکی مرزهای شمالی در «النقب»، «وادی عربه»، «وادی الینابیع» در «بیسان» و «وادی اردن» ساخته شود.

منطقه بیابانی النقب در مناطق اشغالی ۱۹۴۸ واقع است و حدود ۱۴ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و قبایل عرب به دلیل تبعیض نژادی رژیم صهیونیستی در شرایط معیشتی سخت و امکانات اندک در آنجا زندگی می‌کنند.

رژیم صهیونیستی اخیرا به منظور یهودی سازی مناطقی از النقب اقدام به حفاری‌ها و تخریب املاک ساکنان عرب آنجا کرده با اعتراض گسترده آنها روبه‌رو شده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری «شهاب»، ششمین روز از عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین در حالی برگزار می‌شود که هیأت‌های روس و اوکراینی در شهر «گومل» بلاروس روز دوشنبه پس از جنجال‌هایی با یکدیگر نشست برگزار کردند و هیأت روس، خلع سلاح اوکراین را شرط توافق با کی‌یف مطرح کرد و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین نیز اعلام کرد که برای تفاهم با روسیه خواهان آتش‌بس فوری و خروج نظامیان روس از قلمرو اوکراین است.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=30692

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.