2

نشست هم‌اندیشی اسلام و مسیحیت برگزار شد

  • کد خبر : 6184
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۹:۴۲
نشست هم‌اندیشی اسلام و مسیحیت برگزار شد

در نشست هم‌اندیشی اسلام و مسیحیت به اتحاد بین علمای اسلام و مسیحیت پرداخته شد و تعریف خانواده در هر دو نهاد دینی مورد بررسی قرار گرفت.

در نشست هم‌اندیشی اسلام و مسیحیت کاتولیک فرانسه که دوم اردیبهشت‌ماه 1396 در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، با حضور رهبر مسیحیت کاتولیک فرانسه، رئیس امور کلیسایی فرانسه و جمعی از فضلا و علمای حوزه علمیه خواهران برگزار شد، به بررسی موضوعاتی پیرامون خانواده و تعریف آن در مذهب اسلام و مسیحیت پرداخته شد.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران در ابتدای این جلسه، موضوعاتی را که می‌توان به‌صورت مشترک بین حوزه‌های علمیه اسلام و کلیسای کاتولیک مورد بررسی قرار گیرد، بیان کرد و اظهار داشت: مسئله خانواده و آسیب‌پذیری آن در جوامع امروز، آینده بشریت، اخلاق بشریت و  ظهور منجی از مسائل مشترک بین دو دین است که می‌توانیم درباره آن صحبت کنیم.

حجت‌الاسلام رضا اسکندری با اشاره به شیوع مسئله هم‌جنسگرایی و قانونی شدن این مسئله در جوامع غرب و بدحجابی زنان  افزود: این دو مسئله در دین اسلام و مسیحیت نکوهش شده و نمی‌توان نسبت به آن بی‌توجه بود و باید به بررسی آن بپردازیم.

در ادامه این نشست، رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده با بیان رسالت مشترک بین مذاهب در سده اخیر اظهار داشت: قدرت‌های جهانی با تقویت ایده ورود به دهکده جهانی و ایجاد شهروند و تربیت جهانی می‌خواهند حضور خدا و دین را در این عرصه کم‌رنگ کنند.

حجت‌الاسلام زیبایی‌نژاد با ابراز ناراحتی نسبت به جایگاه نهادهای دینی افزود: متأسفانه نهادهای دینی از اقتدار لازم در این عرصه برخوردار نیستند و وظیفه رهبران دینی است که حول محور خدا و دین، این قدرت را ایجاد کرده و در راستای مضامین مشترک گفتمان کنند.

وی با پیشنهاد ایجاد نشریه‌ای مشترک و پرداختن به موضوعات روز و مشترک بین ادیان تصریح کرد: برگزاری نشست‌های مشترک و تشکیل کمیته‌های علمی و پرداختن به مسائل روز مثل خانواده می‌تواند در بهتر دیده شدن ادیان در جوامع روز کمک کند.

سپس کاردینال دوبست رهبر مسیحیت کاتولیک فرانسه در این نشست با اشاره به پیشرفت جهان و تغییر دیدگاه عموم مردم نسبت به جایگاه زنان و مردان در جامعه امروز اظهار داشت: با بالا رفتن امید در زندگی و برابری حقوق زنان و مردان در جامعه  شاهد تغییرات زیادی در جامعه و نهاد خانواده بوده‌ایم.

وی بابیان دغدغه‌های کلیسا درباره گرایش مردم به دین و خدا تصریح کرد: برای من بسیار مهم است که در این دهکده جهانی به سمتی حرکت کنیم که خداوند را بتوانیم احساس کنیم و آن‌چه را مورد پسند خداوند است، به مردم نشان داده و گسترش دهیم.

در پایان این نشست فریبا علاسوند عضو شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، با بیان اشتراکات دین مسیحیت و اسلام و نگاه این دو دین به خانواده خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم در رابطه با دو موضوع هویت‌های جنسیتی و نقش‌های جنسیتی کارهای تحقیقاتی  زیادی انجام داده و به تعریفی جهانی درباره خانواده و محبت بین زن و مرد برسیم و به‌عنوان رهبران دینی راهنمای دیگران باشیم.

منبع: خبرگزاری فارس

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=6184

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

error: Content is protected !!