اخبار ویژه

بهائیت؛ از مرکزیت حیفا تا جاسوسی در جنگ رمضان اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی فرقه ضاله بهائیت و تفکر انحرافی انجمن حجتیه روز گذشته با حضور حجت‌الاسلام امیدعلی صوفی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. فرقه ها بنیان خانواده را هدف گرفته اند دشمن با فرقه‌های نوظهور، سبک زندگی را تغییر می‌دهد کرسی آزاد اندیشی بررسی عملکرد بهائیت در جنگ ترکیبی ۱۲روزه روش‌های مجاب‌سازی فیزیولوژیک؛ وقتی فرقه‌ها با بدن شما ذهنتان را تسخیر می‌کنند به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام تهدیدات فرقه‌ها برای ایران؛ از گسست خانوادگی تا ابزار نفوذ نرم / یادداشت امیدعلی صوفی وقتی تورات بهانه ای برای ظلم می شود! دشمن ترین دشمنان شما در قرآن چه کسانی هستند؟ یادداشت/حمایت فراماسونری و غرب از فرقه‌های انحرافی نظر برخی دانشمندان جهان درمورد امام حسین (ع) قرآن؛ معیار حق و باطل در برابر تروریسم

8
ماموستا راستی:

مقابله با جریان‌های انحرافی نیازمند همکاری نهادهای دینی، روشنفکران و مردم است

  • کد خبر : 75293
  • 10 بهمن 1403 - 10:00
مقابله با جریان‌های انحرافی نیازمند همکاری نهادهای دینی، روشنفکران و مردم است
 عضو شورای روحانیت و افتای شهرستان سنندج گفت: مقابله با جریان‌های انحرافی در جهان اسلام نیازمند همکاری همه‌جانبه دولت‌ها، نهادهای دینی، روشنفکران و مردم است تا از گسترش این تفکرات جلوگیری شود.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، ماموستا محمدامین راستی در گفت وگویی اظهار داشت: جریان‌های انحرافی در اسلام به گروه‌ها یا تفکراتی اطلاق می‌شود که با تفسیرهای نادرست، افراطی یا تحریف‌شده از آموزه‌های اسلامی، مسیر اصلی دین را منحرف کرده و باعث ایجاد اختلاف، تفرقه و حتی خشونت در جامعه می‌شوند.

امام جمعه موقت سنندج گفت: این جریان‌ها می‌توانند خطرات جدی برای وحدت مسلمانان، امنیت جامعه و تصویر اسلام در جهان ایجاد کنند.

عضو شورای روحانیت و افتای شهرستان سنندج به برخی از پیامدهای خطرناک این فرق و گروه های منحرف اشاره کرد و بیان داشت: اولین خطر این گروه ها ایجاد تفرقه و اختلاف در جامعه اسلامی است.

ماموستا راستی تاکید کرد: جریان‌های انحرافی با ارائه تفسیرهای شخصی و غیرمعتبر از قرآن و سنت، باعث ایجاد اختلافات مذهبی و فرقه‌ای در میان مسلمانان می‌شوند. این تفرقه‌ها می‌توانند به درگیری‌های داخلی و تضعیف وحدت اسلامی منجر شوند.

این عالم اهل سنت خشونت و افراط‌گرایی را دیگر پیامدهای فعالیت گروهک ها و فرقه های ضاله دانست و عنوان کرد: برخی از این جریان‌ها با ترویج تفکرات افراطی، خشونت را به عنوان راهی برای رسیدن به اهداف خود توجیه می‌کنند. این موضوع نه تنها باعث ناامنی در جوامع اسلامی می‌شود، بلکه تصویر اسلام را در جهان مخدوش کرده و به اسلام‌هراسی دامن می‌زند.

امام جمعه موقت سنندج در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: از سوی دیگر جریان‌های انحرافی با تفسیرهای نادرست، مفاهیم اصلی اسلام مانند جهاد، امر به معروف و نهی از منکر و ولایت را تحریف می‌کنند. این تحریف‌ها باعث می‌شود که مردم تصویر نادرستی از اسلام داشته باشند و از مسیر اصلی دین دور شوند.

وی با اشاره به سوءاستفاده جریان های انحرافی از احساسات مذهبی و دینی مسلمانان، بیان داشت: این جریان‌ها اغلب از احساسات مذهبی و اعتقادات عمیق مردم سوءاستفاده کرده و آن‌ها را به سمت اهداف سیاسی یا شخصی خود هدایت می‌کنند. این موضوع می‌تواند به بهره‌کشی از افراد و ایجاد بحران‌های اجتماعی و عقیدتی منجر شود.

ماموستا راستی با اشاره به اینکه تلاش گروهک ها و فرقه های ضاله از بین بردن و تضعیف اعتماد مردم به عالمان دینی است، یادآور شد: جریان‌های انحرافی با ارائه تفاسیر شخصی و بدون پایه علمی، اعتماد مردم به علمای راستین و مراجع دینی را کاهش می‌دهند. این موضوع می‌تواند به بی‌اعتمادی عمومی نسبت به نهادهای دینی و مذهبی منجر شود.

عضو شورای روحانیت و افتای شهرستان سنندج گفت: ایجاد بحران‌های اجتماعی و فرهنگی از دیگر خروجی های فعالیت گروه های افراطی در جهان اسلام است، این جریانات با ترویج تفکرات افراطی و غیرمنطقی، می‌توانند باعث ایجاد بحران‌های اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی در جامعه شوند. برای مثال، ترویج تفکرات ضدعلمی یا ضدپیشرفت می‌تواند مانع توسعه جامعه شود.

وی به راه های مقابله و جلوگیری از رشد از تفکرات افراطی در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: با آگاهی بخشی و آموزش درست به جامعه و همچنین تقویت وحدت اسلامی و حمایت از علمای معتبر و… می توان از رشد این تفکرات دین ستیزانه در جهان اسلام جلوگیری کرد.

این عالم اهل سنت در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: بنابراین باید گفت که مقابله با جریان‌های انحرافی در جهان اسلام نیازمند همکاری همه‌جانبه دولت‌ها، نهادهای دینی، روشنفکران و مردم است تا از گسترش این تفکرات جلوگیری شود و اسلام به عنوان دین صلح، عدالت و رحمت به درستی معرفی شود.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=75293

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.