اخبار ویژه

روزنامه اسرائیلی مدعی شد؛ ایران در حال «نقشه‌برداری» برای حمله به یهودیان است مساجد چین و فرصت آشنایی با اسلام در ماه «باچای» «جانی بت اوشانا»؛ شهیدی که پس از 38 سال به وطن بازگشت چگونگی روزه در ادیان توحیدی و مکاتب شرقی وقایع مهمی که در نوروز رخ داده است مهم‌ترین رویدادهای جهان اسلام در سال ۱۴۰۱ سوءبرداشت فرقه بهائیت از آیه پنجم سوره سجده انسان‌محوری و آمال‌پروری در قانون جذب ترویج سکولاریسم و دین‌داری پست‌مدرن در روزنامه فرهیختگان بررسی «مانترا در مدیتیشن» و «ذکر در مراقبه‌ اسلامی» نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی؛ بیش از نیمی از صهیونیست‌ها امیدی به آینده ندارند بازار داغ کاسبان شکرگزاری یهودیان می‌توانند به چهار شهرک کرانه باختری بازگردند پیش بینی پایان سلطه یهودیت توسط هیتلر زندگی و زمانه‌ی یهودیان ایران؛ در گفت‌وگو با هارون یشایایی نماینده سازمان ملل: از ایجاد تنش‌ در ماه رمضان و اعیاد مسیحیان و یهودیان خودداری شود/ تل‌آویو شهرک‌سازی را متوقف کند

0

راهبرد بهائیت در موضوع زنان و جنسیت در جهت فعالیت تشکیلاتی

  • کد خبر : 46187
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۰:۳۲
راهبرد بهائیت در موضوع زنان و جنسیت در جهت فعالیت تشکیلاتی
سرویس خبری «جهان بهایی (BWNS)» سوم بهمن خبری را به همراه یک ویدئو در توئیتر و اینستاگرامش منتشر کرد که درباره نقش زنان در ایجاد صلح و بررسی بخشی از مجموعه‌های به اصطلاح مشارکت‌های این دفتر در گفتمان صلح صحبت می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری مفاز، تشکیلات بهائیت سال‌هاست با شعار تساوی، حقوق زنان و مسائل جنسیتی به دنبال پیشبرد اهداف خویش است، اما اقدامات روشمند در این‌باره از زمان طرح «سفیرا رامش‌فر» نماینده تشکیلات بهایی در سازمان ملل و عضو جنبش زنان این سازمان شتاب فوق‌العاده‌ای گرفت.

عنوان طرح وی «سازماندهی مجدد جنبش زنان برای گام های بعدی رو به جلو» بود که 23 اسفندماه سال گذشته ارائه شد و بهائیت پس از آن تلاش کرد بیشتر اقدامات منطقه‌ای، جهانی و بین‌المللی‌اش را با عنوان زنان به پیش ببرد.

اقدامات مذکور با ایجاد شبهاتی مانند «عدم رعایت حقوق زنان»، «قتل‌های ناموسی»، «کودک همسری»، «حجاب اجباری» و نظایر آن درباره زندگی زنان ایرانی توسط انشار بیانیه و مقاله در رسانه‌ها و شبکه‌های مختلف صورت گرفت که مشکلاتی را نیز برای کشور ایجاد کرد.

اینک شعار «نقش زنان در ایجاد صلح» در امتداد روند استفاده ابزاری از زنان در جهت گسترش جنبش‌های زنانه، تشدید هنجارشکنی‌های دینی، فرهنگی و اجتماعی در ایران است.

و با این هماهنگی راهبرد با اتاق فکر مثلث اروپا ، امریکا و رژیم صهیونیستی بود که بهائیت عملا در فتنه پائیز 1401در ایران ورود کرد و بعنوان ابزار این اتاق فکر سعی در موج سواری و تشدید فتنه را داشت.

لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=46187

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

error: Content is protected !!